Tamara falcó té enveja de la seva germana

Tamara Falcó assumeix que la seva parella l'ha abandonat en el seu pitjor moment

Tamara veu com la seva parella gaudeix sense la seva presència

La parella de Tamara Falcó és motiu de notícia sempre que hi ha algun esdeveniment o festa nocturna. Des que Íñigo Onieva va entrar a la família Falcó Preysler, hi ha hagut molts rumors d'aventures amoroses de l'empresari. Ara, sembla que Onieva ha posat terra pel mig i ha volgut marxar uns dies lluny de la presència de la seva parella.

Tamara Falcó i el seu xicot han pogut gaudir plegats d'uns dies a Marbella amb motiu del casament d'uns amics de la parella. Tot i això, tots dos han decidit prendre's un descans per gaudir uns quants dies separats l'un de l'altre.

Tamara Falcó i Íñigo Onieva
Tamara Falcó torna a estar sola | GTRES

L'empresari ha triat Turquia per passar uns dies de desconnexió amb un grup d'amics. Pel que mostra a través de les seves xarxes socials, no troba a faltar gens la successora de 'La reina de corazones'. Sembla, però, que encara no està del tot de vacances, ja que durant aquests dies a Turquia ha compartit fotos treballant des del seu ordinador.

Tot i les hores de treball, al dissenyador de cotxes no li suposen cap estrès, ja que es troba a bord d'un vaixell amb diversos amics. Íñigo Onieva està aprofitant l'avantatge de la seva feina per solcar els mars mentre teletreballa. Així ho demostra a lnstagram mentre passa uns dies a Turquia.

▶️ Preocupación por Tamara Falcó, que tiene que ser operada urgentemente

L'empresari està aprofitant aquesta escapada per relaxar-se banyant-se al mar, per tastar infinitats de plats autòctons del país i per visitar alguns racons emblemàtics de Turquia, i tot això ho fa amb la companyia d'un grup d'amics, però lluny de la presència de la seva estimada que es troba a la capital madrilenya.

A la parella de Tamara Falcó li encanta el bon menjar i, per això, no dubta a compartir amb els seus seguidors la gastronomia de tot país que visita. Amb aquest nou viatge, demostra una vegada més que gaudeix de cada pla que se li acudeix, motiu pel qual el gendre d' Isabel Preysler  no deixa de presumir.

Tamara Falcó ha estat la persona que tots esperaven en aquest viatge que la seva parella ha fet amb un grup d'amics. Per això, ladissenyadora no ha volgut revelar quina és la seva ubicació geogràfica durant aquests dies que la seva parella està a Turquia. Tots dos estan passant uns dies separats, cosa que està fent parlar molt.

Tamara Falcó, pressionada per la família i pels amics

Han passat més de dos anys des que es va fer pública la relació entre Tamara Falcó i Íñigo Onieva. La filla de 'La reina de corazones' ha trobat estabilitat emocional al costat de l'empresari.

Tot i que la Marquesa de Griñón s'ha pronunciat alguna vegada sobre el seu festeig, ara ha parlat com mai abans ho havia fet. Durant aquests dies, Tamara viu amb la pressió d'amistats i de familiars perquè volen que faci un pas més en la seva relació amb Íñigo Onieva. Prova d'aquesta intenció han estat els tres rams de núvia que ha rebut Tamara en tres casaments diferents a què ha assistit de la mà de la seva parella.

Tot i la insistència de prendre la iniciativa, la parella continua gaudint del seu festeig i aprofitant el temps lliure de les seves agendes per poder veure's i anar-se'n de viatge. A la filla de 'La reina de corazones' li falta molt poc per estrenar la seva sèrie documental a la plataforma de Netflix. Tot i que encara falten uns quants dies perquè s'estreni, Tamara ha explicat en un avançament com és la seva parella amb ella.

«Íñigo, la veritat és que ha estat una sorpresa en tota regla perquè si fa tres anys m'haguessin dit que estaria amb ell, hauria dit que ni en un milió d'anys perquè és totalment diferent de mi», ha manifestat Tamara . «És una d'aquelles persones que et vol veure créixer i que t'ajudarà perquè tu creixis», ha continuat explicant l'empresària.