Primer pla de Tamara Falcó somrient en un photocall i mirant a càmera.

Tamara Falcó confessa amb qui s'ha vist a amagades i podria perdonar

Tamara Falcó es va reunir amb ell i li va confessar la veritat

Tamara Falcó novament és protagonista d'un titular i no relacionat amb la ruptura de la seva mare amb Vargas Llosa. La marquesa de Griñón torna a ser notícia per una trobada secreta que va tenir lloc el dia de la nit de Nadal. Una circumstància que fa parlar i deslligar els rumors d'un possible perdó.

La filla d'Isabel Preysler va anar la nit del dia de 24 a la parròquia del carrer Gavilanes de Madrid. Diversos testimonis han assegurat que Tamara Falcó i Íñigo Onieva haurien estat a l'Església per a la celebració de l'ofici religiós de la missa del Gall. Tanmateix, no se sap si van arribar junts a l'eucaristia o hi van coincidir, la veritat és que els qui els van veure asseguren que estaven junts durant la missa.

Primer pla d'Íñigo Onieva
Íñigo Onieva va anar a l'església a la missa del Gall amb Tamara | Europa Press

Tamara Falcó va anar a l'ofici religiós amb el seu ex

Segons han declarat els testimonis presents: «Ella anava davant a la fila i ell darrere», ella «molt somrient, embriagada» i ell menys, una mica «arrossegat». «No tenia gens de gana», assegura que se'n van anar «tots dos junts». Unes paraules que coincideixen amb un altre testimoni, que afegia se'n van anar «en una furgoneta grisa».

Segons sembla, un dels oficiants era amic de tots dos i els va convidar a compartir la vetllada i van acceptar. A El programa de Ana Rosa han aportat més detalls sobre la cita de l'exparella. Antonio Rossi revelava que aquesta trobada no va ser casual i que han reprès el contacte, i fins i tot parlen per telèfon diàriament.

Fotomuntatge de Tamara Falcó i Hugo Arévalo
Tamara Falcó hauria confessat a Íñigo que Hugo Arévalo és el seu pretendent | CatalunyaDiari

No és la primera vegada que Falcó i Onieva coincideixen després de la seva ruptura, de fet sabem que el 30 de novembre passat es van reunir a Madrid. Una cita tots sols que hauria durat diverses hores, en concret des de les 9 de la nit fins a les 4 de la matinada. En aquesta cita Tamara hauria explicat a Íñigo la seva nova il·lusió amb Hugo Arévalo.

L'exparella va tenir una trobada el 30 de novembre passat

Precisament, aquell dia la marquesa de Griñón havia protagonitzat un 'showcooking' nadalenc a la nova botiga de Porcelanosa a la capital. Va estar acompanyada per altres famosos com Nieves Álvarez, Marta Hazas o Pablo Carbonell. Un esdeveniment en què Falcó es mostrava somrient i feliç, i s'acomiadava poc abans de les 9.

Tamara Falcó i la seva parella Iñigo Onieva
Tamara Falcó va trencar amb el seu xicot després d'anunciar el casament | GTRES

Ara sabem que a continuació es va reunir amb Onieva encara que va aconseguir despistar la premsa, ja que res feia pensar que aquesta cita sorgiria. Segons ha afirmat Isabel Rábago a Ya es mediodía, Tamara i Íñigo han seguit en contacte des de la seva ruptura.

«Són dues persones que mai van tallar la comunicació, es devien diverses converses i era el moment de veure's en persona», confirma la periodista. Una trobada que han mantingut en secret, ja que cap volia que transcendís als mitjans. De fet, tots dos es van comprometre a no parlar del tema a la premsa.

Rábago assegura: «Era una trobada que tots dos van prometre que mantindrien en secret perquè ningú del voltant de Tamara vol que reprengui el contacte amb Íñigo».

En aquests moments, és possible que Tamara estigui recolzant la seva mare, que s'hi va bolcar després de la ruptura amb Onieva. Ara Isabel necessita tot el suport i afecte dels seus després de posar fi a la relació amb Mario Vargas Llosa. Així, han acomiadat 2022 als Estats Units, com fan cada any, juntament amb els fills grans i nets de la 'reina de cors'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp