Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó també ha estat deslleial i envia una severa advertència

Tamara Falcó reapareix davant els mitjans per donar la seva opinió sobre els fets

Tamara Falcó va reaparèixer aquest dimarts a la inauguració de la marca Kronos Homes. I és que, no va voler descuidar els seus compromisos professionals, malgrat que es presentés «en xoc» i amb el cor trencat.

A l'esdeveniment hi era present tota la premsa que estava molt atenta del que diria la gran Tamara Falcó. La marquesa de Griñón va aparèixer a les càmeres entre crits, aplaudiments i crits de «t'estimem, Tamara».

Pacientment, va atendre les preguntes de tots els mitjans i va començar agraint l'enorme suport que havia sentit aquests dies complicats. No només els seus amics i família, sinó també aquells que «van buscar informació».

«M'era igual que hagin estat sis segons o un nanosegon al metavers»

Tamara Falcó s'alegrava que el vídeo ja hagués sortit, ja que, en cas contrari, si hagués sortit estant casada o amb família, hauria estat horrible.

La premsa li va preguntar per la seva aposta de confiança a Íñigo Onieva fins al final i ella tenia clara la resposta. «Vaig decidir apostar pel meu ex-xicot i el vaig portar fins que, realment, vaig veure que era veritat», revelava.

Imatge de Tamara Falcó envoltada de diversos mitjans de comunicació
Tamara Falcó va explicar tota la veritat | GTRES

«Una relació t'ha de donar llibertat i la base és la confiança», va assegurar la dissenyadora, encara que també va lamentar que abusés de la seva confiança. «Ell es dedicava a la nit i viatjava molt. Si a ell li agradaven fer aquestes coses, jo no hi tenia cap problema, però amb uns límits», confessava.

També va voler donar la cara i parlar sobre per què, segons la seva opinió, «hi havia molts dubtes sobre si jo ho permetia o mirava cap a una altra banda», cosa que va quedar demostrada que no és així. Amb el cor en un puny, però sempre mostrant la millor cara, Tamara Falcó va fer una de les declaracions més esperades.

«Divendres a la nit va començar a dir-me 'pot ser veritat'. Aquí, li vaig dir que m'era igual que hagin estat sis segons o un nanosegon al metavers. Com sigui veritat, aquí s'acaba tot», sentenciava ben contundent.

La col·laboradora de televisió ha confessat que «estava enamorada», tot i que també ha reconegut que «l'Íñigo amb què jo m'he promès no té res a veure amb aquell altre Íñigo».

Per descomptat, ha volgut aclarir que veu «impossible tornar amb Íñigo». I tirant d'ironia, se'n va anar del photocall dient «crec que va ser la meva mare la que va filtrar els vídeos».

El cop de Sálvame a El Hormiguero amb Tamara Falcó

En el trajecte cap a l'esdeveniment, Jorge Javier va trucar en directe des de Sálvame a Susana Uribarri, representant de Tamara Falcó. Després de parlar amb ella, va demanar per favor a Susana que li posés en mans lliures per poder dir una cosa a Tamara.

Jorge Javier parlant per telèfon amb Tamara Falcó
Captura de Jorge Javier Vázquez parlant per telèfon amb Tamara Falcó després de la ruptura | Telecinco

Tot seguit i malgrat que no creien que passaria, Tamara Falcó entrava en directe a saludar Jorge Javier. Abans de donar les declaracions a l'esdeveniment, les va donar al programa de Sálvame Naranja.

«Jo crec que tot passa per alguna cosa i vull demanar-vos perdó perquè la veritat és que, durant molt de temps, no us he cregut. Us vull agrair la tasca d'investigació que heu fet perquè sinó, no m'hauria assabentat mai», deia Falcó a Sálvame.

El presentador li va preguntar si creia que li havia servit el que s'havia mostrat al qual Falcó no va dubtar i li va contestar «vaja, ni el CSI». Després, la filla d'Isabel Preysler es va sincerar i va dir que volia algú amb els mateixos valors: «Que em tracti amb respecte i em doni la confiança perquè és base. Jo he confiat fins que l'evidència era aclaparadora», afirmava.

Imatge de Tamara Falcó amb el vestit de Zara que costa menys de 20 euros
Tamara Falcó a El Hormiguero | Atresmedia

Tot i el mal tràngol que ha hagut de passar, va assegurar estar contenta: «Si ha passat és per alguna cosa i això només pot anar per bé». La marquesa es va acomiadar cordialment i al plató es van començar a sentir els primers aplaudiments.

Després de parlar de la petita entrevista improvisada, Kiko Matamoros, present al programa, va deixar anar la bomba. «A mi m'han dit que hi ha un programa de la cadena amiga on estan volant les papereres i els bolígrafs en aquest moment».

Jorge Javier li va preguntar si es referia a El Hormiguero, programa del qual és col·laboradora puntual Tamara Falcó, i Matamoros va afirmar amb el cap.

Per deixar-ho clar, Jorge preguntava si li ho havien dit o era una mera suposició. «M'ho han dit. Si ens passés a nosaltres amb Anabel Pantoja, per exemple, estaríem tirant els mòbils també».

El presentador no es va poder resistir i va advertir: «Això vol dir que Tamara Falcó prefereix parlar amb mi que amb Pablo Motos? Això és molt greu», expressió que no parava de repetir Jorge per a la sorpresa de tots.