Primer pla de Tamara Falcó somrient en un photocall i mirant a càmera.

Tamara Falcó té un nou problema que li podria costar una autèntica fortuna

Tamara Falcó ha pres una decisió que portarà conseqüències

Tamara Falcó va decidir fa unes setmanes donar una segona oportunitat a la seva història d'amor amb Íñigo Onieva. És més, han anunciat que es casen, com tenien previst abans que sortís a la llum una infidelitat i acabessin trencant. I això li ha guanyat nombroses crítiques, per perdonar qui l'ha enganyat, així com un nou revés.

Pel que sembla, la jove i el seu noi han endarrerit la data del casament, provocant un enorme enuig en els que es veuen afectats per això. I no ens referim als seus amics o familiars sinó als que obtindrien un benefici econòmic per l'enllaç. Tan enfadats estan que podrien prendre mesures que perjudicarien la butxaca de la parella.

Tamara Falcó i el seu noi han decidit retardar el seu casament

La filla d'Isabel Preysler i el seu xicot van anunciar fa poc que es convertiran en marit i muller. I en fer-ho van deixar clar la data d'aquell dia tan important: el 17 de juny del 2023. Una dada que va sorprendre tothom perquè queda molt poc perquè arribi i són molts els preparatius que tenen al davant.

Tanmateix, malgrat tot, es van mostrar ferms. Havia de ser aquesta data perquè la primera vegada que es van comprometre van triar aquesta, per la qual cosa és molt especial per a ells.

Tamara Falcó
Tamara Falcó i el seu xicot van apostar inicialment per casar-se el juny d'aquest any | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)
 

Però sembla que han canviat de plans. Així, fa uns dies es va revelar a 'El programa d'AR' que s'havien fet enrere i havien triat una altra jornada. Segons Leticia Requejo, «no es casen el 17 de juny, han decidit endarrerir-lo al 8 de juliol».

«La raó que ells estan donant al cercle més proper és que seria per una qüestió de logística». I Joaquín Prat va afegir que «pot ser degut a l'església, a les flors...».

Tamara Falcó veu sortir a la llum la problemàtica a què s'enfronta

La parella d'Íñigo Onieva ha vist que una cara de Telecincoha estat qui ha aclarit tots els dubtes sobre el canvi de data. Fins i tot ha revelat que la seva postura ha enfadat als que anaven a 'patrocinar' el casament. Qui ha explicat tot això ha estat Alessandro Lequio, el col·laborador del programa de Telecinco.

Falcó ha escoltat l'italià, la dona del qual treballa a la revista ¡Hola!, a qui possiblement la parella vengui el seu enllaç, donar molts detalls. Ha afirmat: «Tamara ha emprenyat, i molt, els seus patrocinadors. Són conscients que el mes de juny és molt més rendible que el juliol, perquè la publicitat cau per les vacances».

Alessandro Lequio a un photocall
Tamara Falcó ha vist Alessandro Lequio explicar la veritat del canvi i el malestar generat pel mateix | GTRES

Així mateix, ha revelat que «la disculpa que ella ha donat per efectuar el canvi és molt absurd». I és que ha exposat que modifiquen la data perquè volen que al seu casament hi hagi Isabelle Junot, amiga i cosina política. Jove aquesta que està embarassada i que donarà a llum precisament a mitjans del mes de juny esmentat.

Aquest argument de la parella de nuvis sembla que no ha resultat gaire creïble per als que perdran diners amb aquesta decisió. És clar, perquè, segons Lequio, «tots sabem que un part és molt impredictible».

Onieva i Falcó han molestat moltíssim els que han venut l'exclusiva del dia més feliç de les seves vides i a diferents marques. I això, com és lògic, tindrà conseqüències. Entre elles està la decisió que el mitjà i les altres empreses implicades decideixin baixar la quantitat que els pagarien, tenint en compte que no guanyaran tant com pensaven.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp