Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó revela com se sent després de la ruptura i per què no han tornat a parlar

La marquesa de Griñón ha parlat alt i clar sobre la vídua del seu pare

No hi ha dubte que Tamara Falcó ha tornat de les vacances per la porta gran, com només ella ho sap fer. La marquesa de Griñón ha reaparegut davant els mitjans després d'una temporada en què no ha estat tan present davant de les càmeres.

Però, fa uns dies, la influencer ja tornava al seu lloc de treball com a tertuliana a El Hormiguero i, alhora, va començar a atendre els seus diferents compromisos professionals. A més, aquesta tornada al focus mediàtic coincideix quan la filla d'Isabel Preysler es troba més al mig de la polèmica que mai.

Per aquesta raó, Tamara Falcó ha sortit a pronunciar-se sobre els últims escàndols que han sorgit al seu entorn, entre ells, la sobtada ruptura d'Esther Doña amb Santiago Pedraz.

Primer pla de Tamara Falcó
L'empresària s'ha sincerat sobre la ruptura entre vídua del seu pare i el jutge Pedraz | GTRES

 

Tamara Falcó sobre la ruptura d'Esther Doña: «em fa pena»

En els últims dies, el nom de Tamara Falcó ha estat en boca de tothom. Infinitat de rumors han anat sorgint al seu entorn i només ella els podia tancar d'una vegada per totes. De fet, així mateix ha passat, ja que la marquesa de Griñón no ha dubtat a pronunciar-se sobre el tema.

Ahir, 15 de setembre, la filla d'Isabel Preysler va assistir a un esdeveniment molt especial per a ella. És ben sabut que la guanyadora de MasterChef Celebrity és una de les imatges principals de la firma exclusiva Tous. Per aquesta raó, la germana d'Ana Boyer no va poder faltar a l'esdeveniment que va organitzar la marca a Madrid.

Va ser allà on la influencer, com és costum en ella, es va prestar per parlar amb la premsa. Com calia esperar, els mitjans no van trigar a preguntar-li sobre les últimes polèmiques que han sortit a la llum al voltant d'ella i a la seva mediàtica família.

▶️ Vídeo del dia

Leticia Requejo, reportera de El programa de Ana Rosa ha estat qui ha aconseguit parlar amb la mateixa Tamara Falcó sobre tota mena de temes. En primer lloc, el rumor que Íñigo Onieva li havia demanat matrimoni, finalment, a la marquesa de Griñón al Rincón va ser el primer tema que va sortir a la llum.

«No confirmem el compromís. Cal preguntar-li a Íñigo quan va passar perquè jo no vaig estar allà quan va passar», deia entre rialles. Tot seguit, l'empresària no va dubtar a tancar aquestes teories que apuntaven a un possible embaràs, que els titllava de ser «una mica insultants», malgrat que se'l va prendre amb humor.

D'altra banda, la reportera de l'espai dels matins va voler abordar un tema força polèmic amb la filla de Carlos Falcó: la imminent ruptura entre Esther Doña i Santiago Pedraz. I és que fa un mes sortia la notícia que la model es comprometia amb el jutge després d'un any de relació.

Així mateix ho va voler fer públic la feliç parella, ja que s'oferia a donar aquesta exclusiva per a la revista Hola! Tot i això, tot es va torçar de la nit al dia.

Només sortir la portada en què tots dos apareixien feliços i anunciaven que es casarien, dos dies després, saltava la notícia que tots dos havien trencat la seva relació. Sens dubte, una notícia que, a mesura que ha passat el temps, ha suscitat més interès i, sobretot, molts dubtes.

Ara, Tamara Falcó s'hi ha pronunciat després de ser preguntada. «És la vídua del meu pare, li tinc molt de respecte, li desitjo coses bones i per això m'ha fet molta pena tot el que ha sortit», començava dient. «Però no tenim contacte», explicava la filla d'Isabel Preysler.

Foto de Santiago Pedraz i Esther Doña.
Només feia un any que havia començat la relació | Europa Press

 

Tamara Falcó revela un sorprenent secret

Finalment, després de deixar enrere aquestes polèmiques, Tamara Falcó va voler revelar en primícia el que podria ser el seu futur projecte. Ens estem referint a la segona temporada de la seva docusèrie, Tamara Falcó: La Marquesa, que va veure la llum el 4 d'agost passat.

I és que tot apunta que el documental de la influencer ha aconseguit tan bons resultats que fins i tot la plataforma Netflix ja està pensant a renovar per a una segona entrega. Així mateix ho ha revelat l'empresària.

«Tinc la reunió la setmana que ve a veure si fem una segona temporada, a poc a poc», explicava emocionada. Només el temps dirà si els teleespectadors podrem descobrir noves dades sobre la vida luxosa de la filla d'Isabel Preysler.