Primer pla de Tamara Gorro.

Tamara Gorro agafa forces i revela el que mai s'ha explicat de Sonsoles Ónega

Tamara Gorro torna a la televisió amb les piles renovades

Tamara Gorro ha sorprès tothom amb l'anunci de la seva tornada al focus mediàtic. La 'influencer' confirmava a través de xarxes socials que serà una de les col·laboradores de Y ahora Sonsoles. Fa un parell de mesos, Tamara va anunciar que estava bregant amb «una malaltia que es cobrava la vida de milions de persones»: la depressió.

Segons va explicar a les xarxes socials, havia estat patint una depressió i ansietat mental des de fa més d'un any i mig. Després d'això, Tamara Gorro va decidir utilitzar el seu compte d'Instagram, en què acumula més de 2 milions de seguidors, com a plataforma per donar veu a aquest problema.

Ara, tot indica que la 'influencer' es troba millor, i està decidida a tornar als platós de televisió. El que més ha sorprès, però, és que no ho farà a la seva cadena habitual, sinó a Antena 3.

Tamara Gorro, el gran fitxatge de Sonsoles Ónega

El nou programa de la presentadora ha creat una gran expectació des del minut u. Quan es va anunciar que la periodista s'incorporaria a la plantilla d'Atresmedia, van saltar totes les alarmes. Sobretot, perquè suposava la tornada de la crònica social a Antena 3, cosa que la cadena havia abandonat des de DEC, el 2011.

Tamara Gorro
Tamara Gorro, la nova col·laboradora del nou espai de Sonsoles Ónega per a Antena 3 | INSTAGRAM @TAMARA_GORRO

Fa només uns dies es confirmava l'elenc de col·laboradors, que estan disposats a donar-ho tot. Entre ells hi ha Tamara Gorro. En efecte, la 'influencer' serà una de les cares visibles del programa de Sonsoles, i no ha trigat a pronunciar-se a través de les xarxes socials:

«Ja us ho puc explicar, tot i que ja ho sap tothom, però bé, potser hi ha algú que no ha vist les xarxes. Jo he obeït i m'he mantingut callada», confessava.«Després de molts anys fora de la televisió, torno. Serà al gran programa Y ahora Sonsoles. Estic molt emocionada perquè és un format terrible. Us encantarà», comentava al seu perfil d'Instagram.

Després de confirmar-se el fitxatge, molts usuaris a les xarxes socials han quedat molt sorpresos. Fins i tot s'han arribat a preguntar sobre la relació que hi ha entre totes dues. Tamara no ha dubtat a pronunciar-s'hi. S'ha parlat molt sobre com és Sonsoles amb el seu equip i sembla que la influencer ho té clar:

«Jo mai havia treballat amb ella. Però, tot el que diuen d'ella es queda curt. Quina dona, quin professional, quina entrega… bé, al·lucinareu», comentava als seus seguidors.

La model no va dubtar a lloar el treball de Sonsoles, i, sobretot, va voler agrair la confiança que hi havia dipositat.

Tamara Gorro torna a la televisió després d'anys allunyada

Tamara es troba molt il·lusionada amb la seva tornada a la televisió. Ella mateixa ha confirmat que el programa serà molt innovador, i que pensa donar-ho tot:

«L'equip que el forma està bolcadíssim, el format és brutal. De dilluns a divendres de 19.00hn a 20.00h, tothom allà, dilluns us espero. De veritat, si us plau, heu de veure-ho. A veure si la meva tornada a la televisió durarà només un dia. No, no, m'heu de fer costat».

Tamara Gorro de cara
Tamara Gorro està preparada per tornar a la televisió | Instagram

I és que aquest nou projecte li ha arribat al moment idoni perquè ja es troba amb més ànims per tornar a posar-se davant d'una càmera:

«Estic molt emocionada perquè en aquests moments, ja ho sabeu, necessito una injecció d'energia, de motivació i d'il·lusió. Dilluns us espero», comentava.