El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Telecinco ja té un acord amb una altra persona per parlar de Rocío Carrasco

'Sábado Deluxe' ha tancat el fitxatge de María Teresa Campos

Telecinco segueix movent fitxa per treure el màxim partit al relat de Rocío Carrasco. Els capítols i debats que s'emeten cada setmana de la sèrie documental sembla que no són suficients per a donar cobertura mediàtica al tema, encara que tots els programes de la cadena estan immersos en el conflicte. Des de 'El programa de Ana Rosa', amb Rocío Flores a l'equip de tertulians, fins a 'Supervivientes', un concurs que sembla que només està centrat en Olga Moreno i els missatges que dirigeix a Espanya. També és el cas de 'Ya es mediodia', on cada setmana opinen persones molt properes a la família com Rosa Benito i Alba Carrillo, i, per descomptat, 'Sálvame'.

Tots aquests programes dediquen minuts (i hores) a parlar del tema que apareix a totes les portades de la premsa del cor. Un bombardeig d'informació que, tal com ja va expressar la sempre polèmica Oriana Marzoli en una de les seves últimes intervencions a 'Conexión Honduras', ja satura i cansa els espectadors. No obstant això, la productora Mediaset té corda per estona i sembla estar disposada a seguir 'alimentant' el conflicte amb noves declaracions de persones implicades en el cas.

María Teresa Campos ja té un acord amb Telecinco per parlar de Rociíto

Segons ha publicat 'ESdiario', la cadena ja ha fet el pas de fitxar María Teresa Campos per a una entrevista en exclusiva a 'Sábado Deluxe'. Així doncs, la veterana periodista podria tornar a seure en un plató de Telecinco per a parlar llargament sobre els terribles episodis que ha viscut la seva gran amiga, Rocío Carrasco, durant 25 anys.

La matriarca del clan Campos ha estat el màxim suport de Rocío Carrasco durant aquests anys de patiment. La coneix des de fa més de 20 anys, quan la va contractar per treballar al seu programa 'Día a día', i sempre l'ha considerat una tercera filla. «M'alegro que passi això, perquè  no podia suportar més que no se sabessin totes aquestes coses que s'han dit. Ella està parlant, i és ella la que ha de parlar, perquè és la seva vida, encara que per a mi sigui com una filla», deia la periodista en una de les poques declaracions que ha fet sobre la docusèrie.

María Teresa Campos coneix bé el relat que està sortint a la llum a 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', però ha mantingut moltes coses en silenci per respecte a la seva amiga.

María Teresa Campos trencarà el silenci a 'Sábado Deluxe'.

Ara, que Rociíto ha trencat el silenci, la periodista ja se sent en total llibertat de donar als mitjans la seva opinió sobre uns successos que ha viscut molt de prop. «D'aquí a uns dies us faré una sorpresa relacionada amb aquest tema de la Rocío. Jo no he anat enlloc, no he dit res i hi aniré», deia la mare de Terelu als reporters que l'esperaven quan va sortir de casa seva, segons recull 'ESdiario'.

Des que es va començar a emetre la sèrie documental, els mitjans de comunicació han volgut conèixer l'opinió de María Teresa Campos, però ella s'ha negat a entrar en detalls. Fins i tot va reconèixer que no veu la sèrie perquè li resulta molt dura. «Del documental, si et dic la veritat, només sé el que m'han dit les meves filles, perquè jo em poso molt malament. La meva filla Carmen me'l grava per quan tot això hagi passat i estigui preparada, perquè si me'l miro, em poso malalta», ha comentat després de ser enxampada pels reporters quan sortia del dentista.

Desconeixem si la periodista ja s'ha posat al dia amb la docusèrie, però la informació de 'ESdiario' assegura que està a punt de trencar el silenci i assestar l'última estocada a Antonio David Flores. Segons esmenta el diari, «si no és aquest divendres, serà el següent, però la cosa està feta».