Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Chelo García-Cortés somrient amb cabell curt ros, usant una bufanda acolorida i un sac negre, amb un requadre a la cantonada superior dreta que la mostra asseguda en un set de televisió, al costat d'un logotip de Telecinco i un emoji de pizza.

Telecinco al·lucina: les sorprenents imatges de Chelo García-Cortés en una pizzeria

Chelo García-Cortés sorprèn tothom amb un vídeo publicat en què treballa en una famosa pizzeria

Chelo García-Cortés, una de les figures més estimades i reconegudes de la televisió espanyola, ha deixat tothom bocabadats amb la seva última aparició pública. Coneguda pel carisma i la llarga trajectòria en programes de cor, Chelo ha protagonitzat un dels moments més inesperats de l'any.

Un vídeo pujat a xarxes socials mostra la periodista treballant en una de les pizzeries més famoses. Aquest fet ha generat una onada de comentaris i especulacions entre els seus seguidors i als mitjans.

Captura Chelo García Cortés a 'Ni que anéssim'
L'inesperat rol de Chelo García-Cortés en una pizzeria | Canal Quickie

Les cridaneres imatges de Chelo García-Cortés exercint de pizzera

A les imatges, es pot veure Chelo repartint pizzes i atenent els clients amb el seu característic somriure. Aquest sorprenent canvi de rol ha despertat la curiositat de tothom, que es preguntaven què feia la periodista en aquesta nova faceta.

Finalment, tot forma part d'una enginyosa campanya publicitària de Domino's Pizza amb motiu de la celebració del Dia de l'Orgull.

La participació de Chelo García-Cortés en aquesta campanya no és casualitat. L'empresa va anunciar a les xarxes socials que la periodista estaria treballant en un dels seus locals com a part d'una sèrie d'activitats per commemorar el Dia de l'Orgull.

La idea era no només atraure els clients habituals. També crear un ambient festiu i celebrar la diversitat i l'amor en totes les formes.

Chelo García-Cortés ha estat sempre una ferma defensora dels drets LGBTQ+. La seva participació en aquesta campanya no només ressalta el compromís amb la comunitat. També la seva voluntat d'utilitzar la seva plataforma per promoure causes importants.

En diverses ocasions, Chelo ha parlat obertament sobre la importància de la igualtat i el respecte. A més, la seva participació en l'esdeveniment de Domino's Pizza és una extensió d'aquest compromís.

Durant el seu temps a la pizzeria, Chelo no només va repartir pizzes. També es va prendre el temps per conversar i fer-se fotos amb els clients, creant un ambient càlid i acollidor.

Aquesta iniciativa de Chelo García-Cortés i Domino's Pizza no només ha estat un èxit publicitari. A més, ha tingut un gest de proximitat i suport a la comunitat LGBTQ+.

En temps on la visibilitat i el respecte són més importants que mai, accions com aquestes ajuden a fomentar un ambient d'acceptació i de celebració.

No hi ha dubte que Chelo García-Cortés ha demostrat una vegada més el seu compromís amb aquest tipus de causes. La seva aparició no només ha generat un impacte positiu, sinó que també n'ha reforçat la imatge com una figura pública propera i compromesa.

La repercussió de les imatges

L'aparició de Chelo García-Cortés a la pizzeria ràpidament es va tornar viral. Les xarxes socials es van omplir de vídeos i fotos de l'esdeveniment, amb usuaris expressant la seva sorpresa i admiració per la periodista.

“No vaig pensar mai que veuria Chelo repartint pizzes, és increïble!”, escrivien en xarxes socials.

De fet, la mateixa Chelo García-Cortés ha pujat diverses històries al seu compte d'Instagram en què se'l veu fent multitud de fotos amb els assistents.

Primer pla de Chelo García Cortés amb cara seriosa a la presentació del seu llibre
Chelo García-Cortés i el seu suport a la comunitat LGBTQ+ | Europa Press

Com no podia ser altrament, aquesta notícia també ha arribat a Telecinco. A la cadena han al·lucinat en veure Chelo en aquesta tessitura. Molts dels seus excompanys han mostrat la seva sorpresa en veure-la mans a l'obra a la pizzeria.

Igual que haurà sorprès els seus companys de Ni que fuéramos. Segurament trauran el tema a la palestra durant el pròxim programa. Fins i tot pot ser que li caigui alguna broma, com és habitual al programa.