Imatge de Jorge Javier Vázquez

Telecinco es carrega 'Sálvame' i pren una decisió impactant

Les tardes de Telecinco seran ara per a Ana Rosa Quintana

Telecincopren la determinació més inesperada de totes: la de fulminar 'Sálvame'. La direcció de Mediaset ha decidit posar punt final al programa després de 14 anys en antena. Es tracta d'una de les joies de la corona de la cadena i que, a causa de les males audiències, ara dirà adeu el proper divendres, 16 de juny. 

Segons avança El Mundo, Telecinco substituirà el programa i prendrà una decisió d'impacte: cedirà la franja horària de la tarda a Ana Rosa Quintana. Es tracta d'un cop molt dur per a tots els col·laboradors que porten remant a favor del programa des de la seva estrena l'any 2009.

'Sálvame', punt final

Un final que arriba just poc després que el programa hagi celebrat el seu 14è aniversari amb un homenatge a Mila Ximénez. El cert és que es tracta de la crònica d'una mort anunciada, ja que feia gairebé un any que 'Sálvame' havia perdut punch amb la seva audiència. La direcció de Mediaset, per tant, ha apostat ara per carregar-se el mític programa. 

Imatge d'Ana Rosa Quintana.
La periodista Ana Rosa Quintana serà la substituta de Jorge Javier Vázquez a les tardes de Telecinco. | Telecinco

'Sálvame' i tots els seus programes satèl·lit desapareixeran per sempre de la graella de Telecinco, que aprofitarà la cancel·lació del ja mític programa per reestructurar a fons la seva programació de cara a la nova temporada.

Però aquesta no és l'única bomba, sinó que sembla que Prado té clar per qui apostarà per sustuir Jorge Javier i els seus. I aquesta serà ni més ni menys que la mateixa Ana Rosa Quintana , qui ara agafarà el testimoni de les tardes de Telecinco

Les tardes, per a Ana Rosa

Serà la mateixa periodista qui seguirà estant al capdavant del programa durant l'hora que ocupa el debat polític als matins, encara que després el deixarà a les mans de Joaquín Prat .

Tot i això, Ana Rosa reapareixerà per omplir les tardes i competir així amb el seu gran rival a Antena 3. Però, sobretot, amb Sonsoles Ónega, que des de la seva arribada a Atresmedia pot presumir de liderar a la seva franja horària.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!