Jorge Javier Vázquez

Telecinco comunica a Jorge Javier Vázquez que 'Sálvame' ja no serà el mateix

'Sálvame'; torna a estar en perill

Jorge Javier Vázquez sap que Sálvame té les hores comptades. D'aquí a unes setmanes, Telecincoestrenarà dos nous programes que amenacen el programa vespertí. La cadena continua entestat a buscar substitut al desaparegut Pasapalabra i així aconseguir esgarrapar llocs a la seva franja horària.

No és la primera vegada que el de Badalona veu com els plans dels directors l'esquitxen de ple, però sap que té les mans lligades. La crisi d'audiència continua sense remetre i no han estat poques les vegades en què Sálvame n'ha patit les conseqüències. El proper 19 de desembre el programa patirà noves retallades.

Sálvame torna a patir canvis

Jorge Javier entén que Mediasetno passa el millor moment, però comença a cansar-se que els directius juguin amb el seu programa. La franja horària que ocupa Sálvame no aconsegueix enganxar l'audiència i Antena 3 guanya per golejada. A partir de les 19:00, la cadena de Sant Sebastian de los Reyes lidera amb escreix i Telecincosegueix lluitant per esgarrapar llocs.

Les coses es van començar a complicar quan Pasapalabra va deixar d'emetre's a Mediaset. Deixava un buit difícil d'omplir per molt que van intentar tota mena de fórmules per guanyar espectadors. Cap d'elles no va funcionar, sent veritables fracassos.

Foto dels col·laboradors de 'Sálvame' al plató
'Sálvame' no aconsegueix aixecar cap | Mediaset

Ara, els directius han posat en marxa un pla amb què esperen tenir èxit i que ja s'ha anunciat. Es tracta de l'estrena de dos nous programes alhora el proper 19 de desembre: Reacción en cadena i 25 parabras

El primer serà presentat per Ion Aramendi i començarà a les 19:00. El segon serà Christian Gálvez l'encarregat d'agafar el relleu a partir de les 20.00. D'aquesta manera, el programa de Jorge Javier Vázquez tornarà a tornar a ser retallat.

Per enèsima vegada, Sálvame durarà dues hores menys, sent el seu nou horari de 16.00 a 19.00. Jorge Javier torna al seu horari d'inici, sacrificant part del programa pel bé de la cadena.

Veurem si aquesta vegada la jugada els surt bé, ja que fa tan sols unes setmanes l'emissió de Cafè con aroma de mujer no va tenir èxit. En aquesta ocasió, l'espai vespertí de Telecincova patir una nova retallada, tornant a les cinc hores diàries després del fracàs de la telenovel·la.

Telecinco es consagra als concursos

Telecincoha decidit canviar dràsticament la seva franja de tarda i fer-li un gir de 180 graus. Encara que Sálvame surti perjudicat amb dues hores menys, la cadena sap que les opcions s'estan esgotant.

Conscient que les novel·les no han funcionat, Mediasettorna a apostar pels concursos jugant-se dues hores al tauler d'apostes. Tot i això, no serà l'única cadena les tardes de la qual estiguin liderades per concursos.

Foto de Jorge Javier Vázquez de perfil.
Jorge Javier comença a cansar-se de tant canvi a Telecinco | Telecinco

TVE i Antena 3 compten entre la seva programació amb espais que gaudeixen del gust dels espectadors. Passapalabra a arrasa a Atresmedia i El Cazador, de l'ens públic, va ser la sorpresa en anotar màxims històrics.

Jorge Javier sap que aquesta és l'única carta que els queda, una doble estrena que podria salvar el grup audiovisual del desastre. A més, les dues últimes hores de Sálvame s'han vist afectades després de l'estrena de Y ahora Sonsoles que arrasa cada dia.

Tant 25 parabras com Reacción en cadena són adaptacions de concursos internacionals que van tenir molt èxit als seus països. Mediaset vol repetir els mateixos bons resultats per assegurar-se així el lideratge de les tardes. Veurem si aquest cop els surt bé la jugada.