Sandra Barneda presentant 'La isla de las tentaciones 3'

Decisió sorpresa de Telecinco amb 'La isla de las tentaciones'

L'objectiu és estirar el format i treure el màxim partit a les imatges gravades durant l'estiu

L'actual edició de 'La isla de las tentaciones' presentarà una nova variació que té als espectadors de Telecinco molt contents. Després d'haver presenciat el setè capítol del concurs, que ens va donar moments de màxima tensió com la foguera de confrontació entre Diego i Lola i l'acostament inesperat entre Lucía i Isaac, hem rebut una notícia bomba que ens ha posat els pèls de punta.

I és que, segons ha saltat avui a la llum, durant aquesta tercera edició del format realitzat per 'Cuarzo Producciones', els seguidors del 'reality' podrem gaudir de més contingut exclusiu sobre les cinc parelles i els solters més cotitzats d'Espanya.

Telecinco i 'Cuarzo Producciones' pacten estirar 'La isla de las tentaciones 3'

La cadena i la productora han arribat a un acord per emetre un capítol més de l'actual edició, amb l'objectiu d'aprofitar al màxim el material gravat durant aquest passat estiu, i estirar l'emissió d'un format que està portant grans alegries a 'Mediaset'.

Les increïbles dades d'audiència recollides en cada lliurament i les ganes dels espectadors per conèixer tots els detalls dels concursants, han avalat la decisió de Telecinco de donar llum verda a l'emissió d'un capítol més del programa, segons ha avançat 'El Confidencial TV '.

D'aquesta manera, l'última edició de l'exitós format comptarà amb un total de 12 gales, una més que la primera edició. En total, seran 11 gales gravades a República Dominicana més el capítol de la retrobada que es grava a Madrid vuit mesos després de tornar de l'illa. Amb un total de 12 capítols, inclòs el retrobament, 'La isla de las tentaciones 3' es convertirà en l'edició més llarga de les tres emeses fins al moment.

L'última edició de la 'La isla de las tentaciones': la més llarga de les 3 emeses

La decisió de Telecinco d'allargar la tercera temporada amb un capítol extra ha estat molt ben rebuda pels espectadors del programa, que es van mostrar molt empipats després de la retallada de capítols en la segona temporada del concurs, on l'edició protagonitzada per Melyssa Pinto, Tom Brusse i companyia només va comptar amb nou entregues, inclòs el retrobament, per la falta d'acord entre Telecinco i la productora.

Les pretensions econòmiques de 'Cuarzo Producciones' per l'enregistrament de la segona edició no van ser satisfetes per la cadena, que va preferir retallar els capítols que augmentar el pressupost del format tot i les queixes dels concursants que cada dia demanaven rescatar moments que no s'estaven emetent per falta de temps.

Ara, 'Mediaset' s'ha negat a repetir novament aquest error, evitant decebre els fidels seguidors que cada dijous converteixen Telecinco en la cadena més vista de la televisió. Sense anar més lluny, l'última entrega del programa va ser seguida per gairebé 3,2 milions d'espectadors, una xifra que es tradueix en un imparable 27,8% de quota de pantalla.

El relleu de la 'La isla de las tentaciones 3' després de la Setmana Santa

En qualsevol cas, res dura eternament i 'La isla de las tentaciones 3' haurà d'arribar a la seva fi més aviat que tard. Tanmateix, els responsables de 'Mediaset' no pensen deixar els seus espectadors orfes dels 'realities' que tant triomfen a la cadena. De fet, amb tota probabilitat serà 'Supervivientes' el programa que prendrà el relleu a 'La isla...'.

De moment ja s'han confirmat la llista de participants d'aquesta nova edició, que comptarà amb la participació d'Isaac Torres, tot i que encara no s'ha anunciat la seva data d'estrena. No obstant això, l'últim moviment de Telecinco per allargar el 'reality' podria amagar la gran basa de la cadena: començar 'Supervivientes' després de la Setmana Santa, per tant, just després de la finalització de 'La isla de las tentaciones 3'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.