Jorge Javier Vázquez espantat.

Telecinco en xoc: «La meva mare em va atacar quan tenia 10 anys»

Una cara de Telecinco revela com va ser apunyalada quan era petita

Supervivientes prossegueix el seu camí i ja ha passat l'equador del reality. El concurs continua oferint moments d'interès com ara les polèmiques sobre Kiko Matamoros o la relació entre Yulen i Anabel Pantoja.

Ja són molts els concursants que han estat expulsats dels Cayos Cochinos. I algun ens ha deixat a tots de pedra després de les revelacions que ha fet en un programa de televisió.

Parlem d'una agradable sorpresa del reality i que va ser expulsada fa unes setmanes, malgrat la seva bona actitud a les illes hondurenyes.

Imatge dels concursants de Supervivientes 2022
Una exconcursant de 'Supervivientes 2022' ha parlat sobre la seva dura infantesa. | Mediaset
 

Ens estem referint a Desi Rodríguez, la que va ser la concursant de Gran Hermano 14. Ella ha revelat, entre altres coses, certs secrets del reality que tenia molt ben guardats des de fa temps.

Desi Rodríguez revela en directe que va ser apunyalada per la seva mare

Tot i estar fora del concurs, Desi Rodríguez està satisfeta amb el seu pas per Supervivientes. I no ha tingut problema a sotmetre's al famós polígraf de Conchita, aquesta prova de foc que de vegades deixa retratat més d'un.

Desi Rodríguez ha explicat certes coses que el gran públic desconeixia, especialment sobre la parella de moda del reality, formada per Yulen i Anabel.

Captura de Desi Rodríguez al 'Deluxe'.
Desi Rodríguez, aquest divendres explicant la seva dolorosa història. | Telecinco
 

El cas és que el polígraf a què s'ha sotmès no només versava sobre el seu pas pel concurs de supervivència. També ha posat el focus a la vida personal de la carismàtica concursant.

I encara que el to era força distès en un primer terme, han sortit a la llum diverses situacions sobre la seva vida. I més concretament sobre la dura infància que va haver de passar Desi.

«Ho vaig perdonar, perquè jo era molt petita, vivia amb ella, un error més»

Sens dubte, ahir va ser un dels polígrafs més complicats de fer en directe per la cruesa de les respostes. La realitat que s'hi va revelar va estar a punt de fer trencar-se completament a l'exconcursant.

Un dels episodis més dramàtics que va viure Desi va ser aquell en què va patir un episodi d'apunyalament per part de la seva mare. Ella la maltractava quan amb prou feines era una nena i així ho explicava la convidada d'ahir al Deluxe.

Imatge de Desi Rodríguez a 'Supervivientes'.
Desi Rodríguez, quan era concursant de 'Supervivientes 2022'. | Telecinco
 

«Tenia entre 10 i 11 anys. Tinc una cicatriu. Va ser més o menys en aquella època. Ho vaig perdonar, perquè jo era molt petita, vivia amb ella, un error més... Però són tants errors que ja no», confessava que la seva mare l'havia apunyalat.

«Però arriba un moment en què són tants errors, no està ni estava bé. Quan a ella li donava un brot o es barallava... Jo crec que és dolenta i que ha patit sempre dels nervis», ha sostingut Desi Rodríguez, afligida en recordar els anys més durs de la seva vida.

Desi Rodríguez no té cap relació amb ella després de l'apunyalament

Per si no n'hi hagués prou, Desi ha confessat que avui dia no té cap contacte amb la seva mare: «He intentat veure-la cent vegades, però no em puc portar bé amb ella», sentenciava.

Desi Rodríguez
Desi Rodríguez va revelar el drama que va viure quan era una nena. | Mediaset
 

Fa uns anys, l'exsupervivent també feia referència a aquests episodis viscuts. «Jo vaig patir abusos sexuals del meu germà gran, amb esquizofrènia, des dels quatre fins als 11 anys. He viscut amb por a casa des de petita: depressió, problemes de pes excessiu, maltractaments...», explicava al seu dia.

«Quan algú venia de visita a casa, li demanava que m'adoptés. Fins i tot em ficava al cotxe amb ells i m'havien de treure plorant!», revelava Desi de manera desoladora.