Primer pla de Terelu Campos al concert 'Mujeres cantan a Rocío Jurado'

Terelu Campos i la seva actitud amb Makoke a la missa de María Teresa Campos

Terelu Campos va tenir clar com havia de rebre Makoke al funeral

Terelu Campos i la seva família travessen un moment molt delicat de la seva vida després de la mort, dimarts passat, de María Teresa Campos. La pèrdua deixa un buit irreparable i les mostres d'afecte no han parat des que es conegués el trist desenllaç. Durant el funeral de María Teresa Campos, Terelu rebia la visita, entre d'altres, de Makoke, qui ha explicat com va ser la trobada.

La mort de Teresa Campos ha suposat un cop dur per al món de la comunicació. Les reaccions a la seva mort arribaven des de diferents àmbits com ara la política, la ràdio, la premsa i la televisió. Aquest dimecres la família i els amics més íntims de María Teresa Campos donaven el seu darrer adeu a la periodista al tanatori de La Paz, on era incinerada.

Makoke ha explicat com va ser el seu retrobament amb Terelu Capos al funeral per la seva mare

Allí es van donar cita, entre d'altres, figures populars de la premsa del cor molt afectades per la seva pèrdua. Makoke n'era una. Després d'anys de distanciament amb Terelu, l'ex de Kiko Matamoros acudia amb la seva filla Anita Matamoros a l'últim adeu a la presentadora. Allà va coincidir amb Terelu i amb la seva filla, Alejandra Rubio.

La mateixa Makoke donava detalls d'aquesta trobada al programa 'Así es la vida' de Telecinco. «Se'm posa la pell de gallina», deia en recordar el moment de tornar a veure la que durant anys fos la seva amiga. «Jo estava molt nerviosa per això, per trobar-me Terelu, no sabia què faria», reconeixia.

«La veritat és que he de dir que Terelu va estar amb mi enorme», començava dient la col·laboradora que, emocionada, dedicava unes paraules a Terelu. «Li he d'agrair les seves paraules, només veure'm va venir cap a mi, em va fer una abraçada i ens vam posar a plorar. Em va dir que la seva mare s'ho mereixia».

Makoke recordava una època en què va compartir temps amb la difunta presentadora: «Quan més moments he viscut amb María Teresa ha estat per Setmana Santa, quan Alejandra era petita. Hem passat moltes tardes i nits juntes a Màlaga. I molts aniversaris», afegia.

L'exhostessa de 'Telecupón' aprofitava la seva presència davant les càmeres per dedicar unes paraules a la filla de María Teresa Campos. «Gràcies, Terelu, perquè vas ser supergenerosa i em vaig sentir superbé amb tu», deia mirant a càmera.

Pocs minuts després, era Terelu qui contestava Makoke mitjançant un missatge: «Gràcies per les teves paraules, al capdavall, fins i tot el seu comiat ens ha fet bé. Saps què és Ana per a mi. Sé què sent, així li ho va demostrar que va ser també eu àvia seva Teresa, això és el més gran per a mi i per a la meva filla».

Segons Makoke, Teresa Campos era com una àvia per a la seva filla Ana

Terelu es referia a la seva filla Alejandra i a Ana, la filla de Makoke. Elles van ser amigues «inseparables» des dels cinc anys fins a l'adolescència, quan la relació es va refredar i totes dues van posar rumbs diferents entre les seves amistats. «No sabeu quina abraçada es van fer, Alejandra va trencar a plorar, van estar abraçades plorant totes dues», explicava Makoke.

Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre
Makoke ha assegurat que la seva filla i Alejandra Rubio van ser molt amigues fins a l'adolescència. | Mediaset

«Elles dues saben què han viscut amb Teresa», continuava dient. L'exconcursant de '¡Vaya vacaciones!' explicava que Teresa per a la seva filla «ha estat com una àvia perquè han estat les tres molt juntes». La col·laboradora va reconèixer que «no puc contenir les llàgrimes d'emoció, em va encantar tornar a veure-les juntes», assegurava a la catalana Sandra Barneda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!