Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos caminant pel carrer.

Terelu Campos pren una determinació pel bé de María Teresa Campos

Terelu pensa en tot moment en la seva mare

Terelu Campos ha pres una decisió pensant en el benestar de la seva mare. Li preocupa molt la situació de María Teresa i desitja que no l'afectin totes les qüestions que esquitxen la família. I tot això, a més, a les portes de Nadal.

La presentadora de Sálvame no es mostra gens entusiasmada amb aquestes dates. Encara recorda el que va passar l'any passat. Havia tingut un enfrontament amb la seva germana, que juntament amb el seu marit també s'havia contagiat de Covid.

Terelu confia que aquest any canviï la situació del tot. Principalment pensant en la matriarca, que vol reunir els seus éssers estimats a taula. «Aquest any espero que ens ajuntem tots», assenyala al seu bloc de la revista Lecturas.

Això sí, també fa una crida: «Si algú vol apuntar-se, està convidat», apunta. En total, compta amb lloc «per a deu». És possible que aconsegueixi reunir un bon nombre de comensals la nit de Nadal.

Tot i això, «el problema» el tindrà l'endemà, per al dinar de Nadal. De moment, només hi seran «la meva mare i jo segur». Explica que els altres «han de complir els seus compromisos amb la seva altra família».

Foto de la família Campos amb Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa Campos i Carmen Borrego somrients.
Terelu Campos es reunirà per Nadal amb la seva família. | EUROPA PRESS
 

Ella, com que no té parella, evita aquesta situació. «El Nadal és primer jo, segon jo i després jo». Ho considera tot «una meravella», perquè així no depèn de ningú.

La conductora de Sálvame també es va voler pronunciar sobre una de les últimes polèmiques de la família. Havien posat al punt de mira Gustavo, el xofer i confident de María Teresa. El van acusar de filtrar informació a la premsa, una cosa que els va agafar per sorpresa.

Terelu Campos va voler tancar el tema i va organitzar un sopar amb ell. A la trobada també hi van ser la parella d'ell, Carmen Borrego i el seu marit. Desitjaven arribar a una entesa.

És cert que es van viure moments tensos entre ells, però es va poder deure a un simple malentès. Gustavo és com un germà per a elles, i és la persona que millor entén la matriarca.

«Va sorgir abans que arribessin els compromisos d'aquestes dates. Vam parlar molt de tot, però sobretot de la meva mare», va dir la comunicadora. Sent que «hem d'estar units, ja no només per nosaltres, sinó també per ser una pinya amb la meva mare».

Admet que «ens ho vam passar molt bé». Ja està oblidat tot el que va tenir lloc en el passat. Pel que sembla, el conflicte entre Kiko Hernández i Belén Rodríguez també va esquitxar de manera indirecta el xòfer de la família.

Pel que fa a Gustavo, assegura que està «tranquil·la perquè sé qui és perfectament i això em fa estar en calma». Confia que tot torni a la normalitat com més aviat millor. Sobretot pensant en María Teresa.

Terelu Campos demana explicacions a una amiga

Terelu Campos també va abordar la situació tan tensa que va viure amb Anabel Pantoja. Van coincidir fa uns quants dies a maquillatge, però la va sorprendre la manera tan seca de saludar-la i el gest tan seriós que tenia.

«Entenc que el programa que vaig presentar en què vam retransmetre el tanatori de Bernardo no li agradés. Jo vaig dir al seu dia que a mi tampoc. Com bé sap, no decideixo els continguts del programa ni controlo qui va al tanatori a fer-la grossa», ha apuntat molesta.

Imatge de María Teresa Campos i Terelu Campos assegudes a un balcó
María Teresa és la gran preocupació de Terelu Campos en aquests moments. | GTRES
 

Va assegurar que té la consciència molt tranquil·la. Li va recordar que sempre s'havia portat bé amb ella i va dir que «em semblava terrorífic que haguessis de suportar aquest mal rotllo». Va afegir que «no vull la teva gratitud, ni la demano».

Terelu Campos ja es prepara per Nadal. Encara que no li agradin aquestes festes, podrà gaudir un any més de María Teresa i de la seva germana. La resta li és igual.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp