Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos

Terelu Campos té una cita especial amb un home casat i recupera la il·lusió

Terelu Campos fa molt de temps que no té parella, però la seva sort podria canviar per sempre

Terelu Campos, filla de la gran María Teresa Campos, fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació. Si anys enrere era una presentadora estrella, actualment triomfa a Telecinco exercint de col·laboradora en diversos programes de la cadena. Per tant, la seva vida està molt exposada i el públic coneix a la perfecció tots els seus secrets.

Terelu Campos fa molt de temps que no té parella, ja que ha anat encadenant fracassos sentimentals i no està disposada a continuar patint. Una de les persones que més l'ha ajudat en aquest sentit és la seva germana Carmen Borrego, que sempre ha estat pendent de les seves necessitats. Però, el problema és que feia un temps que es trobaven distanciades a causa d'una sèrie de conflictes que semblaven ser eterns.

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues plorant
Terelu Campos i Carmen Borrego han estat enfrontades molt de temps | LND

Terelu va organitzar un sopar per celebrar la Nit de Nadal acompanyada dels seus éssers estimats i va convidar a Carmen, però aquesta no va poder assistir perquè havia estat en contacte amb un positiu en coronavirus i no va tenir cap més remei que declinar la invitació. Abans d'això, tot feia pensar que aquesta reunió seria el principi d'un acostament històric, però el retrobament va haver d'esperar.

Carmen Borrego estava disposada a fer qualsevol cosa per signar la pau amb la seva germana, així que va quedar amb ella el dia de Cap d'Any. I segons ha sortit publicat, les filles de María Teresa Campos tornen a ser un equip indestructible. Terelu, per la seva banda, ha tornat a recuperar l'esperança, ja que hi va haver un moment en què va pensar que la família estava ferida de mort.

 

I és que, a més, la col·laboradora estava força preocupada perquè sabia que l'única víctima de la situació era la seva mare María Teresa. Però ara que tot està solucionat podrà viure molt més tranquil·la i centrar-se en altres assumptes, com ara la seva vida sentimental. Sí, perquè malgrat que la major part de les seves amigues són dones casades, ella no troba a faltar compartir la seva vida amb ningú.

Terelu Campos va sopar amb el marit d'Isabel Rábago

Terelu té fama de ser una dona força tallant, però el seu entorn proper assegura que és una companya de primera categoria, ja que sempre està disposada a ajudar els seus éssers estimats. Segons expliquen, organitza unes festes que passen a la història i és una amfitriona perfecta.

La filla de María Teresa Campos ha organitzat un sopar de nit de Cap d'Any i va convidar la seva amiga Isabel Rábago, periodista i tertuliana. Isabel va anar acompanyada del seu discret marit, que ha tingut l'oportunitat de compartir taula amb Terelu. Així mateix, el programa 'Viva la Vida' va fer-se ressò d'aquesta cita que no ha deixat ningú indiferent.

Isabel Rábago i el seu marit Carlos
Isabel Rábago i el seu marit Carlos han passat part de les festes nadalenques al costat de Terelu Campos | Instagram

Isabel Rábago és íntima amiga de la germana de Carmen Borrego, per això va passar una nit tan especial al seu domicili. Encara que no és l'única famosa que està integrada al clan Campos, ja que Rocío Carrasco també és un membre més de la família. Tot i això, aquest any ha preferit passar les festes nadalenques únicament amb el seu marit Fidel Albiac.

María Teresa Campos torna a somriure: «Arreglar les coses»

Terelu Campos ha aconseguit solucionar les seves diferències amb Carmen Borrego, així que ara està més tranquil·la i podrà centrar-se en altres assumptes. Una de les grans notícies seria que trobés l'amor aquest 2022, i potser s'anima a intentar-ho després dels darrers esdeveniments. A més, la seva filla Alejandra Rubio està disposada a signar la pau amb Carmen, que també vol «arreglar les coses».

Així doncs, finalment, María Teresa ha recuperat el seu gran tresor: la pau familiar per la qual ha lluitat tant, ja que s'ha esforçat molt per protegir el clan. Afortunadament, ara ja tot ha tornat a la normalitat.