Primer pla de Terelu Campos

Terelu Campos revela el problema d'Alejandra Rubio: «Per què em fas això?»

Terelu Campos no amaga el que li passa a la seva filla

Terelu Campos acumula preocupacions. Per si no n'hi hagués prou amb l'estat de salut de la seva mare, ara cal sumar-li la ruptura sentimental de la seva filla.

La filla de María Teresa Campos intenta ser forta davant les adversitats que es van presentant, però, de vegades, es veu superada. Ara, sense voler, la presentadora ocasional de 'Sálvame' ha dit una cosa sobre Alejandra que potser hauria estat millor callar.

Va ser la mateixa filla de Terelu qui anunciava al programa 'Fiesta', on col·labora, que la seva relació amb Carlos Agüera ha finalitzat.

«No ha passat res de dolent entre nosaltres, però sí que és veritat que soc jo d'una ciutat, ell d'una altra. Jo pertanyo a un món que a ell no li agrada gens, ell no vivia aquí i va venir a viure aquí i adaptar-se a una nova vida és complicat».

Es parlava fa mesos sobre la possibilitat que haguessin trencat, unes especulacions que van créixer després de conèixer-se que havien passat el Nadal separats.

'Sálvame' va emetre un vídeo de la parella discutint en què Alejandra li deia a Carlos: «Per què em fas això a mi? Ho has fet malament, no és culpa meva, és culpa teva, si estàs malament a casa teva amb mi no és culpa meva».

Terelu Campos va parlar de la ruptura. «Li ha costat adaptar-se a Madrid, sense els seus amics de tota la vida, és que són molt joves», deia referint-se a Carlos. I aportava més detalls: «Abans que s'acabi malament, han decidit això perquè s'estimen. Espero que la meva filla no em mati, però venien tots dos a casa plorant cada dia quan ja havien pres la decisió».

Terelu explica al seu bloc més detalls de la ruptura de la seva filla

Terelu, que a més de treballar a la televisió, escriu al seu bloc de la revista Lecturas, va aprofitar aquest mitjà per parlar sobre Carlos Agüera. Reconeix que, de totes les parelles que la seva filla Alejandra ha tingut, ell és el que més ha estimat. Terelu va conèixer Carlos a Màlaga l'estiu de fa dos anys.

La filla de Teresa Campos s'ha esforçat per explicar que, encara que pogués semblar el contrari, de vegades l'amor no és suficient. Carlos va haver d'enfrontar-se a dificultats quan va anar a viure a Madrid, allunyar-se de la seva família, dels seus amics i de la seva vida diària a Màlaga. Agüera és un noi familiar, un punt que tenia en comú amb Alejandra, i trobava a faltar els seus.

Terelu afirma que havia «intentat donar-li tot aquest afecte que li faltava a ell dels seus pares en el dia a dia». Reconeix que Carlos ha tingut confiança amb ella per expressar-li els seus sentiments. «M'atreviria a dir que ell ha estat el xicot d'Alejandra a qui he estimat més».

Des que la parella va decidir trencar anaven a casa de Terelu cada dia. Els veia «sempre junts, abraçats, plorant, besant-se. Ostres! És molt més difícil prendre una decisió així quan els teus sentiments continuen a flor de pell».

Terelu afirma que Carlos és a qui més ha estimat de les parelles de la seva filla

Per a Terelu està sent dolorós veure la seva filla i Carlos així, tot sabent que «era una decisió necessària per a tots dos». I afegeix: «Des de la meva perspectiva dels meus 57 anys, això no és tan greu. Si em trasllado a quan jo tenia la seva edat i he tingut una ruptura amb algun xicot, he sentit que el meu món s'ensorrava».

Terelu afirma que no sap realment com està la seva filla. La defineix com una dona molt forta a l'hora d'afrontar els seus problemes, però també molt feble quan es parla d'amor. Reconeix Campos que caldrà temps perquè puguin arribar a ser amics.

Primer pla d'Alejandra Rubio
Terelu afirma que la seva filla és dèbil pel que fa a l'amor. | Europa Press
 

A més, Terelu ha aprofitat el mitjà en què es pot expressar per agrair a la família de Carlos. «Vull agrair a la família de Carlos l'afecte que senten per la meva filla. Sé que ells saben com estimo Carlos i desitjo que estiguin tranquils».

I finalitza el seu espai a Lecturas per dirigir-se a la seva filla i al que va ser la seva parella. «A tu, Alejandra, perquè ets la meva filla i el més important de la meva vida. I a tu, Carlos, per tant d'afecte que m'has donat i per haver estimat, continuar estimant i haver fet feliç Alejandra».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp