Fotomuntatge de Terelu i Carmen Borrego

Terelu Campos traeix Carmen Borrego i dona suport a la dona que l'ha fet plorar

La presentadora ha defensat públicament aquesta famosa

Terelu Campos i Carmen Borrego aquests últims anys han xocat més d'una vegada, tot i ser germanes. No obstant això, després s'han reconciliat i han tornat a tenir bona relació, fins ara. Sí, perquè Terelu s'ha posicionat a favor d'una dona que ha fet plorar Carmen.

En concret, la presentadora ha donat la cara per Rocío Carrasco. Ha justificat els comentaris que la filla de 'la més gran' va fer sobre el fet que no assistís al casament del fill de Carmen. Comentaris que van fer que aquesta es trenqués en ple directe de 'Sálvame'.

Terelu Campos, testimoni del plor per les paraules de Rocío Carrasco

Aquests dies, les Campos han viscut una celebració molt especial: el casament de José María Almoguera, el primogènit de Carmen Borrego. Una boda que ha generat molta polèmica, per una exclusiva i per l'absència de dues persones molt amigues de la família. Una ha estat Belén Rodríguez, i l'altra, Rocío Carrasco.

Sobretot, s'ha especulat molt amb el fet que Rociíto no assistís a l'esdeveniment. Ha sorprès molt tenint en compte que la madrilenya sempre ha dit que les Campos són com la seva pròpia família. Per aquest motiu, va trucar a 'Sálvame' per a donar la seva versió del que havia passat. «Hi ha vegades que es pot i hi ha vegades que no es pot», va dir en directe.

«Les explicacions les he donat a qui les havia de donar, i ja està, això és tot. No entenc com s'està tergiversant tot d'aquesta manera. La veritable amistat i germanor es demostra quan a una persona li truquen per un problema i no contesta».

Cares Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Carmen Borrego
Terelu ha vist com Rociíto ha parlat del fet que Fidel i ella no assistissin al casament del fill de Carmen | Catalunya Diari

I va afegir: «Que no es preocupi el món, que no passa absolutament res». Tot i això, el comentari més polèmic va arribar quan li van preguntar si aniria al casament d'Alejandra Rubio, la filla de Terelu. I és que va respondre: «possiblement sí que hi aniria», com també ha exposat que assistiria a la de David Valldeperas.

Aquestes paraules van molestar molt Carmen Borrego, que no va poder contenir el plor i va deixar anar: «Que menystingui els meus fills em fa mal a l'ànima. Pots anar al casament que vulguis, però amb aquest conflicte que s'ha muntat no m'ha agradat el que ha dit. Aquest comentari ha estat força inoportú cap a mi i cap als meus fills. M'ha dolgut».

Així mateix, farta que el casament del seu fill hagi estat tan criticat, va dir: «M'hauria agradat que algun dels meus companys fet un comentari bonic de la boda Tot no pot ser una merda, i arriba un moment en què això ja fa mal. Em sembla molt lleig per ell, perquè no s'ho mereix».

Terelu Campos defensa Rocío Carrasco

Terelu ha intentat treure ferro a l'assumpte i calmar les aigües. Per això, des del plató de 'Viva la vida' ha intentat justificar les paraules de Carrasco. Ha exposat: «Entenc que la Carmen estigui tan dolguda, però no crec que fos per la Rocío, i ho dic de veritat».

«Hi ha vegades que s'ajunten les coses d'una manera i, de sobte, t'ensorres quan menys ho vols. Ella portava una setmana molt complicada, perquè no li ho hem posat fàcil. Estava esgotada i havia rebut una trucada del José que li va fer sentir que no estava gaudint la lluna de mel».

Muntatge fotogràfic de Terelu Campos i Rocío Carrasco
Terelu ha tornat a defensar Rocío Carrasco | Catalunya Diari

En aquest punt, ha defensat la filla de la Jurado. «Em sembla injust que es faci responsable Rocío Carrasco de les llàgrimes de la meva germana. És absolutament desproporcionat, no ho va dir per fer-li mal», ha dit-

Després, ha afegit: «En cap moment va menysprear el meu nebot, encara que algú ho va entendre d'una altra manera. De fet, Carmen no es va enfadar perquè ella no pogués anar al casament, i així li ho va manifestar personalment. L'únic que va dir la Rocío és que si pot, anirà al casament de la Carmen, de l'Alejandra o d'una altra persona».