Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el rostre de Carmen Borrego i Terelu Campos, ambdues somrient

Terelu Campos, víctima d'una estafa que fins i tot Borrego desconeixia: 50.000 €

Terelu Campos hauria estat víctima d'una possible estafa en què ha pogut perdre fins a 50.000 euros

Terelu Campos podria ser víctima d'una greu estafa, segons ha tret Kiko Hernández a Ni que fuéramos.

"A Terelu Campos l'han pogut estafar, perquè fa anys va deixar 50.000 euros i avui no ha vist ni un cèntim", ha explicat el tertulià.

Per això, Hernández donava a entendre que Terelu estaria tremendament decebuda amb aquesta persona en qüestió.

Informació que Kiko ha obtingut per part d'algú de l'entorn proper a Campos, ja que la intenció era que no sortís a la llum.

Captura de Terelu Campos assenyalant a càmera a Mañaneros
Terelu Campos, víctima d'una suposada estafa | RTVE

"Ella té un disgust enorme perquè, que t'enganyin d'aquesta manera, és una decepció brutal", ha destapat Hernández de manera contundent.

"L'última cosa que s'esperava és que aquesta persona li faci una cosa així. Va començar a donar llargues i va deixar d'agafar el telèfon. Ara ha desaparegut de la seva vida", afegia el tertulià.

I encara que al principi es negava a destapar la identitat o informació respecte al responsable, la situació es va produir fa dos anys.

Terelu Campos, víctima d'una estafa per la qual ha perdut fins a 50.000 euros

Kiko Hernández, finalment, ha pujat a l'altell, on ha explicat que aquesta persona en qüestió podria haver mantingut una relació sentimental amb Terelu.

Alguna cosa, que crida molt l'atenció, ja que fa temps que no coneixem cap parella a Campos. És més, ella mateixa feia entendre que no estava interessada a mantenir una relació sentimental, ja que fa temps que gaudia sola i sense compromís.

"Per què dona 50.000 euros si no és un familiar o algú de confiança?", s'ha preguntat Kiko Hernández. "Perquè sí que tenia confiança amb aquesta persona, ja que va tenir una relació sentimental amb ella", ha anunciat a continuació de manera contundent.

Captura de Kiko Hernández a 'Ni que fuéramos'
Kiko Hernández exposa l'estafa que afecta Terelu Campos | Canal Quickie, TEN TV

"Terelu ha tingut una relació sentimental, té una il·lusió i arriba a deixar-li aquesta quantitat", destacava.

A més, assegura que podria ser algú nou, que va poder arribar a conèixer a Màlaga. Una situació de la qual Carmen Borrego no estaria al cas, i tampoc la seva filla Alejandra Rubio.

"S'està assabentant en aquest moment", ha assegurat Kiko Hernández . És a dir, que Terelu Campos podria molestar-se força per haver tret a la llum aquesta informació.

Captura de Carmen Borrego i Terelu Campos en el seu retrobament a Supervivientes
Carmen Borrego no estaria al corrent de la situació de Terelu Campos | Mediaset

"Es cabrejarà amb mi, però tant me fa, perquè estic denunciant una situació que ella no s'atreveix", ha apuntat sobre això.

Encara més, arribaven a plantejar-se que, en cas que Borrego hagués estat al corrent d'aquest problema, no hauria tingut problema a concedir una exclusiva.