Terelu Campos necessita morfina per pal·liar els dolors que pateix

La filla de María Teresa Campos està travessant un dels moments més durs de la seva vida, immersa en una situació que, lluny de millorar, sembla que cada dia empitjori més

Terelu Campos en una imatge d'arxiu
Terelu Campos en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

La vida de Terelu Campos s’ha convertit en un autèntic malson. Des que el passat mes de juliol li diagnostiquessin un altre cop càncer de mama, la col·laboradora televisiva s’ha vist immersa en un pou sense fons del qual cada cop costa més sortir-ne.

Des de llavors, la filla de Maria Teresa Campos  ha hagut de passar per quiròfan en diverses ocasions, i malgrat que en un primer moment semblava que tot anés bé i que Terelu estigués cada cop més a prop de trobar-se totalment recuperada, la realitat ha estat una altra ben diferent.

Terelu pateix «uns dolors insuportables»

El passat 14 de novembre, la col·laboradora de ‘Sálvame’ es va sotmetre a un empelt de pell arran els problemes que li està causant la doble mastectomia. Ho va fer a la Fundació Jiménez Díaz, i des d’aleshores hem pogut veure a la primogènita de Maria Teresa acudir al centre en diverses ocasions, mostrant-se sempre trista i preocupada.

Terelu Campos, a 'Sálvame'
Terelu Campos, a 'Sálvame' | CatalunyaDiari.com

Ara, ‘El Español’ ha fet públic que el desànim de Terelu té el seu origen en els «dolors insuportables» que pateix. A més, el mateix mitjà assegura que la germana de Carmen Borrego «no pot passar sense prendre morfina» perquè molts cops «rabiava de dolor».

Maria Teresa i Carmen, les inseparables de Terelu

Afortunadament, tant els familiars de la col·laboradora com els seus amics estan fent tot el possible perquè passi millor aquest mal tràngol, motiu pel qual «la treuen de casa quan poden, així almenys es distreu».

És el cas de la seva mare i la seva germana, que no s’han separat de Terelu en cap moment des que el càncer tornés a ressorgir. No només això, sinó que s’han convertit en les portaveus oficials de la col·laboradora televisiva, ja que ella prefereix no pronunciar-se sobre la seva situació ni fer cap declaració al respecte.  

L’esperada tornada de Terelu al món de la televisió

Carmen Borrego cambia de imagen radicalmente.
Carmen Borrego canvia de 'look' radicalment | CatalunyaDiari.com

L’únic que podria ajudar a la filla gran de Maria Teresa seria tornar al plató de ‘Sálvame’, ja que, segons apunta el mitjà citat anteriorment, «està desesperada» per recuperar la seva antiga rutina. Però Terelu no és l’única que està desitjant que això passi, perquè els seus companys de Telecinco també la troben molt a faltar i estan ansiosos perquè torni.

I mentre que alguns es pregunten per quin motiu la col·laboradora no torna a la gran pantalla, les males llengües ja han trobat una resposta, i apunten que podria ser que la mare d’Alejandra Rubio estigués esperant alguna oferta per sortir en una portada o bé per parlar en un plató de televisió. De moment, però, sembla que no passarà, ja que el seu cas no està despertant tanta atenció com es podria esperar.


Comentaris

envia el comentari