Clapés

Toni Clapés posa data a la seva tornada a RAC1

Una data molt esperada per tots els seus seguidors que l'han felicitat via xarxes socials

D'ençà que el periodista català Toni Clapés anunciés que deixava temporalment la ràdio per poder-se tractar d'un problema important de salut, poques dades més se sabien sobre la seva tornada al món laboral.

Ara ha estat  el mateix comunicador qui ha decidit contestar a un seguidor de Twitter que li desitjava una bona recuperació i de pas, li preguntava quan tornaria a liderar de nou el 'Versió RAC1', el programa del qual es va haver d'acomiadar a mitjans de setembre per poder fer front a aquesta important operació.

S'apropa la data

Clapés ha comentat que la seva tornada es produirà el 2020. Després, un altre seguidor ha volgut que fos més precís, però Clapés s'ha referit a la doctora que l'està tractant, la qual diu que s'ha mostrat molt optimista. Val a dir que l'aturada de Clapés també va repercutir al programa 'Planta baixa' de TV3 on hi havia de conduir una secció setmanal, que a causa de les circumstàncies es va haver de paralitzar, si més no, durant un temps. Durant aquests mesos, el programa ha estat assumit per l'equip amb el qual Clapés acostuma a treballar.

El professional de la ràdio ha estat tractat durant tot aquest temps pels professionals de l'hospital Clínic, als quals els hi ha agraït sempre que ha pogut el bon tracte que han tingut amb ell des del primer moment.

També et pot interessar...