Toñi Moreno, en arxiu, presentant 'Mujeres y Hombres y Viceversa'

Dràstica decisió de Toñi Moreno amb la seva filla Lola: «Avui m'he espantat»

La presentadora ha pres la decisió per protegir la seva filla

La presentadora Toñi Moreno ha pres una decisió dràstica que afecta la seva vida personal, com la mostra al públic, i a la seva filla Lola. Concretament, la gaditana ha esborrat totes les fotos del seu compte d'Instagram on apareixia la petita des que va néixer, el passat 21 de gener. I n'havia publicat moltes des de llavors.

Toñi Moreno és una professional de la comunicació, i com a tal, sempre s'ha mostrat molt pròxima als seus seguidors a través de les xarxes, mostrant el seu dia a dia, parlant directament amb alguns dels seus fans i compartint els moments més especials de la seva vida. Per això, l'arribada de la seva filla Lola va convertir les seves xarxes en el lloc ideal per mostrar com la petita li havia canviat la vida, especialment després de tants anys perseguint el somni de ser mare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Toñi Moreno (@tmoreno73) el

Malgrat tot això, la presentadora ha decidit esborrar-ho tot: «Avui he decidit esborrar totes les fotos que havia publicat amb la meva filla en aquest mur d'Instagram», ha explicat als seus seguidors. Però també ha volgut explicar per què ho ha fet. «Avui m'he espantat en veure-la en la portada d'una revista amb un pixelat tan tènue que se la reconeix. A partir d'ara, us demanaria, companys, que respectéssiu la seva imatge perquè és una menor. Moltes gràcies», ha escrit. 

La seva sorpresa s'entén especialment perquè, malgrat que ella ha publicat diverses fotos amb la seva filla, sempre ha intentat que no es veiés la seva cara, mostrant-la d'esquenes o ensenyant només parts del seu cos, com les mans o els peus. «En cap [foto] d'ella se li veia la cara perquè sempre us he explicat que havia decidit protegir-la. Eren fotos molt maques on compartia els meus sentiments de mare», afegeix Toñi Moreno

Toñi Moreno rep el suport dels companys i els seus seguidors

Altres companys de la televisió i del món dels famosos han volgut donar suport a la presentadora, amb comentaris com: «Tant de bo et donin el respecte que demanes i mereixes, amiga», de Paula Echevarría; o «Directe a la diana, amiga, bona decisió» de Remedios Cervantes.

També els seus seguidors anònims han volgut mostrar-li el seu suport a Toñi Moreno, amb missatges com «Trist. I el més trist és que no puguis expressar els teus sentiments, si és el que et venia de gust fer», «Crec que amb tu s'han passat tres pobles, tu no has posat una sola foto de la nena on es vegi la seva cara i, a més, en la publicació donen la notícia com exclusiva, donant a entendre el que no és... mentre més honrada i honesta ets, més van a per tu, en fi, Toñi, tranquila i ànims».