Toñi Moreno passejant amb la seva filla Lola pel carrer

Preocupa Lola, la filla de Toñi Moreno: «Tinc un nus que no em deixa respirar»

La presentadora de Canal Sur confessa l'angoixa que pateix quan se separa de la seva filla

L'arribada al món de la petita Lola ha provocat un canvi total en la rutina de Toñi Moreno que, després de néixer la seva filla fa poc més d'un any, està veient una altra nova forma de viure. El dolent és que, aquest sentiment de mare que estima la seva filla, de vegades és tallat de soca-rel quan la bona de Toñi ha de complir les seves obligacions.

Toñi Moreno va obrir el seu cor a Instagram per parlar de l'angoixa que viu quan ha de separar-se de la seva filla per anar-se'n a la feina. «Només les mares i pares treballadors saben el que és anar-se'n en un AVE a les sis del matí deixant a la teva filla amb febre. Tinc un nus que no em deixa respirar», confessava la presentadora des de l'andana de l'estació de l'AVE.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Quan tens un fill t'omples de pors, però no cal pensar-ho massa»

La veterana periodista, que des de fa un temps resideix a Sevilla per causes professionals, no veu el moment de tornar a veure a la seva Lola, cosa que els seus compromisos professionals no li deixen estar tot el temps que volgués amb la seva filla. «Estimes d'una manera tan animal que pateixes de la mateixa manera. Crec que quan tens un fill t'omples de pors, però no cal pensar-ho massa. Si no, no vius», va confessar Toñi fa unes setmanes en una entrevista.

La seva filla Lola tot just té 15 mesos, però des que va néixer és l'alegria més gran de la seva vida per Toñi Moreno i, com sempre ha volgut la presentadora, la petita està creixent al costat dels seus. Encara que, a vegades, Toñi ha afirmat que vol separar tant com pugui l'àmbit professional de la seva vida privada, és difícil evitar publicar a les seves xarxes les experiències que està vivint des que ha sigut mare.

 

Toñi Moreno, molt sensible en els últims dies

A més d'aquestes reflexions recordant-se de la seva petita quan agafa l'AVE per anar al seu lloc de treball, Toñi viu actualment una època en la seva vida en què està realment molt sensible i així ho demostra cada poc temps. L'última ha tingut a veure amb l'entrevista que ha realitzat la periodista al cantant Antonio Orozco.

Dilluns passat, 22 de març, Antonio Orozco va acudir al programa 'Un año de tu vida', a Canal Sur TV, i l'artista va parlar amb Toñi Moreno sobre com ha suportat la pèrdua de molts éssers estimats, entre d'altres la mare del seu fill Jan, morta ja fa alguns anys. «Els últims anys han estat molt difícils, he perdut a les dues persones més importants de la meva vida», ha comentat, parlant també sobre el seu productor quan començava en el món de la música, Xavi Pérez, que va morir amb 43 anys per una parada cardiorespiratòria. A més, Orozco confessava alhora que poc temps després de la mort de Pérez, el cantant patia la pèrdua d'un altre dels seus grans amics.

Toñi ha empatitzat amb el testimoni d'Antonio Orozco i, tant li ha agradat la seva confessió al programa que presenta, que la catalana ha publicat un 'selfie' al costat de l'artista, acompanyat d'unes afectuoses paraules cap a ell: «Senyor D. Antonio Orozco, és un vostè un amor en tota regla. M'ha passat amb poca gent. M'hauria agradat anar en aquest vaixell on va navegar amb el seu fill a redescobrir o viure el procés d'una de les seves obres mestres. M'agradaria estar en la seva vida i ser la seva amiga. No passi com un d'aquells trens que només passen una vegada», ha escrit Toñi al seu compte d'Instagram.