Tota la veritat sobre les informacions de ruptura d'Albert Rivera i Malú

L'expolític de Ciutadans ha explicat com ha reaccionat la parella

Albert Rivera i Malú passejant pel carrer
Albert Rivera i Malú passejant pel carrer | Europa Press

Després de les informacions publicades sobre una possible ruptura d'Albert Rivera, a la presentació del llibre de l'expolític, 'Un ciudadano libre', que ha tingut lloc aquest dimarts 22 de setembre a Madrid, l'exlíder de Ciutadans ha confessat com va rebre la notícia que havia trencat amb la seva parella. Una anècdota que ha fet públic, malgrat el seu interès de mantenir en un segon pla la seva vida personal, i que agraïm.

«Sobre la meva relació sentimental han corregut rumors de tota mena. Al cap en tinc un sobre un dels moments més surrealistes de la meva vida, quan, mentre menjàvem amb les nostres famílies a casa, la meva parella i jo vam començar a rebre missatge al mòbil preguntant si estàvem bé i dient que ho sentien molt», començava dient sobre el moment tan estrany que estaven vivint.

«És una pena, segur que ho supereu... Els missatges ens arribaven per separat, però tots amb el mateix contingut. Fins que, de sobte, vam rebre un en què ens preguntaven directament si era veritat que havíem trencat. Vam buscar a Internet i efectivament, diversos mitjans estaven publicant la nostra ruptura», ha assenyalat Rivera.

 

La reacció de Malú i Albert Rivera

En aquest precís moment, Albert Rivera i Malú es van mirar sorpresos: «Vam decidir comunicar la notícia a les nostres famílies amb un brindis: 'Que sapigueu que estem aquí de celebració familiar, però no hem trencat', vam dir els dos a la vegada, irònicament», ha afirmat l'expolític.

La parella es va prendre amb humor aquest rumor i inclòs van fer broma amb els seus familiars i amics. En el moment que es van adonar de la sorprenent notícia, Albert i Malú estaven gaudint junts d'un dinar familiar.

 

Quan tornaran a aparèixer a la televisió?

Si bé és cert que han aparegut en tota mena de programes en els darrers mesos, ja hi ha data perquè Malú i Albert Rivera tornin a la vida pública. El primer a tornar a l'escena mediàtica serà l'exlíder de 'Ciutadans' i per partida doble. Albert visitarà aquest dimarts el programa 'El Hormiguero'. A més, el divendres anirà al programa 'Mi casa es la tuya', enregistrat a Màlaga.

Malú també torna a la pantalla petita com a membre d'un jurat. La cantant ha fitxat per Antena3 per ser membre del jurat del nou espai d'entreteniment que s'està preparant: ‘Mask Singer'.

 


Comentaris

envia el comentari