Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos del cartell de la sèrie 'La Moderna' i, al costat, la silueta de dues persones fent un petó

Tota la veritat sobre la nova parella de 'La Moderna' que està revolucionant TVE

'La Moderna' ha iniciat una innegable atracció entre dos personatges, revelant així un futur romanç

La Moderna ha captat l'atenció dels televidents amb les trames i sorprenents girs argumentals intrigants. Recentment, el descobriment que la senyora Carla és viva ha sacsejat els seguidors, perquè Íñigo continua sent el principal sospitós de la seva suposada mort. Tot i això, aquest no és l'únic tema candent que està revolucionant TVE.

Una nova història d'amor està emergint a les galeries de La Moderna i els fans no en poden deixar de parlar. En concret, sembla que Cupido ha actuat i ha fet que hi hagi un cop de fletxa entre Salvita i Marta.

Salvita assegut en una taula de cafè parlant amb la Marta que sosté una gerra de metall. Captura de 'La Moderna'
Una nova història d'amor es presenta a 'La Moderna' | RTVE

El nou romanç de La Moderna

Al cor d'aquesta nova trama romàntica de La Moderna hi ha la Salvita, el fill del senyor Salvador, i la Marta. Els espectadors han estat testimonis del creixent coqueteig entre els dos joves. I les xarxes socials estan inundades de comentaris sobre la tendresa d'aquesta possible nova parella.

Des de mirades significatives fins a converses plenes de tensió romàntica, tot indica que hi ha una connexió especial entre ells. Hi ha des del primer moment que es van creuar a les galeries.

Tot i això, aquest romanç incipient no ho tindrà fàcil. El pare del noi té plans molt diferents per a ell. Preocupat pels seus amors i la seva aparent distracció laboral, vol que el jove s'enfocarà a les seves responsabilitats a La Goleta de las Letras.

Per complicar encara més les coses, don Salvador ha decidit involucrar a Miguel, un empleat lleial, perquè l'ajudi a canalitzar aquell. El marit de Trini, encara que reticent, no tindrà cap altra opció que complir amb les ordres del seu cap. És clar, perquè és la manera que faci els ulls grossos al negoci secret de venda de faixes que ha dut a terme i que aquell ha descobert.

El romanç entre Salvita i Marta ha generat un gran enrenou a les xarxes socials. Els fans de La Moderna destaquen la dolçor i la química entre ells. Molts veuen en aquesta relació un llamp d'esperança i tendresa enmig de les trames tenses de misteri i traïció.

Salvita i Miguel conversant en una habitació amb prestatgeries i llibres. Captura de 'La Moderna'
'La Moderna' mostrarà que Miguel intentarà canalitzar Salvita | RTVE

Altres romanços a l'horitzó de La Moderna

Mentre Salvita i Marta lluiten pel seu amor, una altra possible història romàntica està prenent forma. Lázara, un personatge intrigant de La Moderna, s'ha declarat a don Fermín. Aquest desenvolupament afegeix una altra capa d'emoció i expectativa a la sèrie, mantenint els espectadors enganxats al televisor.

Aquest pas farà que entre tots dos sorgeixin una sèrie d'emocions i sentiments, que no passaran inadvertits per a ningú. És més, a partir d'ara, les xerrameques i els comentaris estaran a l'ordre del dia al saló de te.

I parlant de romanços, no cal passar per alt que Inés es trobarà en una cruïlla sentimental. I és que haurà d'escollir entre escoltar el seu cor i marxar a la recerca de César o quedar-se a Madrid. Una ciutat on continuaria desenvolupant la seva carrera artística.

El futur de tots aquests romanços és ple d'incerteses. Els espectadors de La Moderna estan ansiosos per veure si Salvita podrà convèncer el seu pare que el seu amor per la Marta no és una distracció. Alhora, la relació entre Lázara i don Fermín podria revelar noves facetes d'aquests personatges i portar més sorpreses a la trama.