El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Tres cares de Telecinco decideixen marxar de la cadena en ple cas Rocío Carrasco

Es tracta de tres dones molt importants a 'Mediaset'

Actualment, Telecinco es troba vivint el fenomen Rocío Carrasco. I és que des que va començar a emetre's la sèrie-documental protagonitzada per la filla de Rocío Jurado, aquesta és el tema més candent a causa del seu punyent testimoni, traient a la llum des del seu intent de suïcidi fins als presumptes maltractaments del seu ex (Antonio David Flores).

Així, des de polítics fins a actors, passant per cantants, tothom parla de les paraules de la filla de Rocío Jurado, que demà s'asseurà en directe al plató per aclarir certes qüestions. I, mentre Telecinco sembla que està únicament centrada en aquesta docu-sèrie, està veient com diversos dels seus rostres més coneguts marxen, en concret, hi ha tres famoses que s'allunyen de 'Mediaset'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Terelu Campos torna a ser 'infidel' a Telecinco

La filla gran de María Teresa Campos s'ha convertit en una de les col·laboradores més importants de la cadena, ja que ha donat molt 'joc' amb els seus conflictes familiars i ara també amb la sèrie de Rocío Carrasco. Sí, perquè ella és amiga de la filla de 'la més gran' des de fa molts anys i coneix tot el que ha patit. No obstant això, sembla que li serà 'infidel' a Telecinco per segona vegada, ja que la primera va ser fa uns mesos, quan va participar en la primera edició del concurs 'Mask Singer' d'Antena 3.

I ara, com es rumoreja en diferents mitjans de comunicació, emprendrà un nou projecte fora de 'Mediaset', concretament, a La 1. Sembla que serà una de les concursants del programa de cuina 'MASTERCHEF Celebrity 6', que s'emetrà a finals d'aquest mateix any. D'aquesta manera, la presentadora es posarà el davantal per demostrar les seves habilitats entre els fogons. Però, això sí, sembla que no és un adeu definitiu a la cadena de Paolo Vasile.


Vanesa Romero marxa a La 1

El segon rostre conegut de 'Mediaset' que ara deixa la cadena, suposem que de forma temporal, és l'actriu Vanesa Romero, qui és una de les intèrprets més rellevants de la sèrie de Telecinco 'La que se avecina'. La jove alacantina ha decidit assumir nous reptes i projectes fora de 'Mediaset'. De fet, deixarà durant un temps la interpretació per centrar-se en la cuina. Sí, com ho has llegit. I és que, igual que Terelu, serà concursant de 'MASTERCHEF Celebrity 6'.

Això sí, en aquesta ocasió, ja està confirmada oficialment pel programa de TVE, una notícia que ha estat molt ben rebuda tant pels seguidors de Vanesa com pels seus amics i companys, on mostra d'això és la quantitat de missatges d'enhorabona que ha rebut. Concretament, Eva González, la que va ser presentadora del 'talent' culinari li ha dit: «Visca! Que bé t'ho passaràs!». Per la seva banda, Isabel Jiménez, presentadora de 'Informativos Telecinco', li ha dedicat aquestes paraules: «Enhorabona, amiga. Que orgullosa estic!».


Ylenia Padilla, nou camí professional

Ylenia, excol·laboradora de 'Viva la vida' i,  fins i tot concursant de 'GH VIP', ja ha marxat de Telecinco. En el seu cas, va decidir allunyar-se de la cadena perquè, com ha reconegut posteriorment, «necessitava reiniciar». En concret, ha afrontat un nou repte professional: treballar a la ràdio, al programa 'Yu no te pierdas nada' d''Europa FM'.

Aquest es tracta d'un espai en el qual exerceix de col·laboradora i on té com a companys a cares conegudes com a Ana Morgade. En aquest programa, Padilla se sent a gust i es desenvolupa molt bé, deixant patent que la seva trajectòria laboral pot estar fins i tot fora de la televisió.

Primer pla d'Ylenia Padilla de perfil amb vestit vermell i fons natural difuminat
Ylenia Padilla està ara a la ràdio | GTRES


Aquests tres rostres tan coneguts han marxat o marxaran de Telecinco per diferents motius. Això sí, no sabem si aquesta situació preocupa o no a la cadena, ja que cadascuna, a la seva manera i en el seu àmbit, és important en aquesta.