El trist adeu de Carlota Corredera al seu tiet Nanó, víctima de la Covid

La periodista haurà d'afrontar la pèrdua lluny de la seva família per les restriccions sanitàries

Carlota Corredera a 'Sálvame'
Carlota Corredera haurà d'afrontar la pèrdua del seu tiet lluny de la seva família | Telecinco


Carlota Corredera també ha estat víctima de la Covid-19. El seu tiet Nanó ha perdut la vida als 76 anys a causa del coronavirus
 

L'emotiu missatge a Twitter

La periodista, natural de Vigo, no ha pogut viatjar fins a Galícia per afrontar la pèrdua junt amb la seva família. Les restriccions sanitàries per combatre la pandèmia de la Covid-19 no permeten la lliure circulació pel país. No obstant això, l'estrella de Telecinco ha escrit unes paraules en el seu perfil de Twitter per homenatjar al seu tiet.

 

«Gairebé dos mil morts a Espanya per Covid en l'última setmana. Gairebé 2.000 persones han marxat sense poder abraçar o agafar de la mà als seus éssers estimats. És el cas del meu tiet Nanó. Valguin aquestes línies com a comiat del meu estimat oncle Fernando Llauger Boullosa», comença la periodista.

 


Segons explica Carlota, el seu tiet sabia que era més vulnerable davant la malaltia del coronavirus. «Des que va aparèixer la Covid, el meu tiet Nanó sabia que corria risc per les seves patologies respiratòries», diu Carlota.

 

El tiet de l'autora de 'Hablemos de nosotras' «vivia sol des de feia 11 anys, quan va morir la seva mare, la meva àvia Maruja. Sense fills ni parella, però amb tres germanes, un cunyat i vuit nebots que l'adorem», explica.

 

La presentadora sempre ha respectat la seva intimitat. De fet, només sabem que és gallega i que se sent molt orgullosa. Ara bé, la mort de Nanó ha animat a Carlota a sincerar-se i explicar intimitats de la seva infantesa. 

 

«Tota la meva infància està plena de records al seu costat. Sempre còmplice i afectuós amb els fills i filles de les seves germanes: quatre nebodes i quatre nebots. Coneixia cada racó de Vigo, especialment de Lavadores i O Calvario. Es va passejar tota la ciutat al llarg dels seus 76 anys amb les parades obligatòries per al chiqueteo i els Ducados. Fan absolut de Federico s'emocionava orgullós quan el seu admirat locutor m'anomenava al seu programa. O quan sortia alguna cosa meva al Faro o La Voz. 'Carloteira' em deia. Quina pena tan gran no poder estar a Vigo. Quina tristesa no poder haver-te dit per última vegada com  t'estimàvem tots els teus nebots», lamenta.

 

La periodista també ha volgut agrair la feina del professional sanitari, que va vetllar per la salut del seu tiet. «Vull donar les gràcies a l'equip de l'hospital, que el va acompanyar i cuidar fins al seu últim alè. I tot el meu reconeixement a la meva cosina Elena, la doctora Lorenzo Llauger», escriu Carlota.

 

Pel que fa a Nanó, ha volgut enviar un missatge perquè el transmeti allà dalt. «Ja estàs amb els 'abueliños'. Parla'ls-hi, per favor, de la seva besneta Alba. Digues-los que els sento sempre amb mi. Bon viatge, tiet. Eres, fonamentalment, una bona persona. Descansa en pau».

 

La seva vida a Galícia va estar marcada per dues absències 

Fa escassos mesos que Carlota Corredera va aparèixer al programa de 'Volverte a ver' com a convidada especial. Encara que la presentadora va mesurar cada paraula que sortia de la seva boca, va ser generosa amb el seu company de professió i amb el públic.

 

La presentadora de 'Sálvame' va revelar que la seva adolescència a Vigo va estar marcada per dues absències molt importants. Quan Carlota celebrava els vint anys, el seu pare i el seu germà van morir. Tot i que la periodista afirma haver crescut envoltada d'amor, els 20 no van ser fàcils per a ella.

 

El programa de Carlos Sobera va voler retre homenatge als dos éssers estimats de Carlota i va projectar imatges de la família. La gallega no va poder evitar emocionar-se.

 

«Vaig compartir només 20 anys amb ell i d'alguna manera, encara que ell no ho sabia, em va deixar un manual d'instruccions. El trobo molt a faltar, crec que hagués estat un avi excepcional. Va començar molt jove treballant, soc filla del sector naval. Va ser una persona molt honesta i compromesa, per a mi és un exemple absolut i referent», va afirmar. 

 

Segons relata la presentadora, la seva mare va exercir el paper de fortalesa i va treure a la seva família endavant, tot i l'enorme dolor que s'apoderava d'ella.

 

«Durant molt temps no nomenava al meu germà. Quan vaig arribar a Madrid vaig reinventar-me. A Galícia hi havia un estigma perquè en un any havíem tingut dos cops... avui puc parlar de la mort del meu germà, però en el seu dia va ser un pal. El meu pare va aconseguir preparar el seu desenllaç, però qui s'esperava que un noi tan jove marxés aviat? No cal entrar en detalls per parlar de la baixada als inferns que hi va haver a casa meva. M'agrada que la gent tingui esperança, es pot tornar a ser feliç», va assenyalar. 

 

Ara la periodista ha de fer front a la pèrdua d'una persona molt propera, però sense les abraçades de la seva família. Carlota haurà de refer-se de la mort de Nanó a Madrid i fer arribar el seu amor fins a Vigo.


Comentaris

envia el comentari