Fotomuntatge de Gerard Piqué i Juliana Canet, de TV3

Gerard Piqué increpa una presentadora de TV3: «Em va colpejar la porta»

La presentadora ha afirmat que Gerard Piqué estava enamorat d'ella

Les polèmiques no paren per a Gerard Piqué. L'ex del Barça, ens té acostumats a respondre amb alguna mena de gest, per petit que sigui, a qualsevol persona que opini sobre la seva vida privada. Ja ho va fer amb la seva exparella, Shakira, després de la cançó amb Bizarrap, la qual no deixava en massa bon lloc al català.

Uns dies després que sortís a la llum el hit de la colombiana, es va poder veure a Piqué conduint un Twingo i portant un Casio. A més de les múltiples indirectes que aprofitava per llançar a la mare dels seus fills. Un estira-i-arronsa que és més propi d'un pati d'escola, però que a la vegada dona molt de joc. 

Ara, la diana del català ha estat ni més ni menys que una presentadora de TV3. Així ho va comunicar ella mateixa aquest cap de setmana al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio presentat pel periodista Roger Escapa. Unes declaracions que van deixar a tothom amb la boca oberta i sense saber què dir. 

«Gerard Piqué estava enamorat de mi»

En una de les millors seccions del programa esmentat anteriorment anomenada 'El comunista', va ser on es va produir la notícia 'bomba' d'una de les presentadores més joves de la televisió pública catalana. Estem parlant de Juliana Canet, presentadora del 'Tot són problemes' de TV3, amb Patrick Urbano i Serapi Soler.

Doncs bé, Canet va ser una de les convidades estrella de 'El Suplement' i la seva missió va ser la d'entrevistar a la periodista catalana del cor per excel·lència, Laura Fa. Quan l'entrevista va acabar, les dues van començar a parlar sobre Gerard Piqué. En aquest punt, Juliana Canet va fer una confessió sense precedents.

Laura Fa, parlava sobre la ruptura entre Gerard Piqué i Shakira. «Per molt estrelles que siguin, funcionen com la resta de mortals. Tenint dos fills i portant dos anys, et baralles, ho deixes, vas a viure a un altre lloc... El març va marxar de casa i el maig ho van intentar de nou, però va ser impossible sobretot perquè Piqué...» 

Abans que Fa pogués acabar la frase, Juliana Canet la va interrompre i va dir: «és un fill de...». I Canet va continuar. «Saps que el Piqué sí que estava enamorat de mi? Que jo això ho he reivindicat sempre i tothom m'ha tractat de boja. Sap perfectament qui soc». 

Juliana Canet, presentadora del 'Tot són problemes' de TV3
Juliana Canet, presentadora del 'Tot són problemes' de TV3. | TV3

«Em va colpejar la porta»

Després de la revelació 'bomba' de Canet, la qual va afirmar que el xicot de Clara Chía estava enamorat d'ella, va prosseguir. «L'altre dia, t'ho prometo Laura, va venir aquí a Catalunya Ràdio a colpejar la porta de la finestra. Algú va picar, em giro i és Gerard Piqué», va manifestar la de TV3

Canet va explicar que quan es va girar, Piqué la va saludar amb les mans i tenia un gran somriure a la cara. «Va ser una provocació. Un contacte en comú em va dir que sap qui soc. Crec que sap que parlo d'ell», va concloure la youtuber.  

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp