Primer pla de l'actriu Verónica Forqué

Troben morta l'actriu Verónica Forqué

Els serveis d'emergència han trobat el cos sense vida de l'artista al seu domicili de Madrid

L'actriu Veronica Forqué ha estat trobada sense vida aquest mateix dilluns al seu domicili. De moment, no s'han revelat detalls sobre la causa de la seva mort ni les circumstàncies de la troballa. El cos ha estat trobat pels serveis d'emergència del Summa 112 al seu habitatge de Madrid, ubicat al districte de Chamartín.

María, la filla de Verónica Forqué
Verónica Forqué, en una imatge amb la seva filla María. | GTRES

En arribar al domicili, els sanitaris no han pogut fer res per salvar la vida de l'actriu, que tenia 66 anys. Ara, serà l'autòpsia la que revelarà la causa de la seva mort.

El seu pas per 'Masterchef Celebrity'

Recentment, Forqué havia participat al programa de RTVE, 'Masterchef Celebrity'. En aquest sentit, durant la seva aparició al programa va generar diversos comentaris per la seva personalitat, alhora que diversos mitjans han recordat que en els darrers anys havia patit depressió.

«Vaig tenir una depressió severa el 2014 i no sabia el que em passava. Vaig demanar ajuda, vaig anar al psiquiatre, que em va receptar una medicació que ell no em deixava prendre i vaig arribar a prendre les pastilles d'amagat. Imagina't!», va explicar.

El seu pas per 'Masterchef Celebrity' va posar Verónica Forqué de nou al focus mediàtic, ja que fins llavors havia estat un personatge molt discret, tot i haver participat en la coneguda 'La que se avecina'.

Una actriu molt estimada amb una llarga trajectòria professional

Verónica Forqué va néixer a Madrid l'1 de desembre del 1955. Actriu espanyola, va ser guardonada amb quatre Premis Goya durant la seva dilatada carrera. La seva família estava vinculada a l'art, ja que era filla del director i productor José María Forqué i de l'escriptora Carmen Vázquez-Vigo, germana del director Álvaro Forqué (1953-2014) i néta del músic i compositor, José Vázquez Vigo.

A la televisió, Forqué havia destacat en múltiples sèries. Últimament havia estat notícia per la seva aparició a 'Masterchef Celebrity', on va marxar amb polèmica.

Pel que fa a la seva vida personal, l'estiu del 1980 va iniciar una relació amb el també actor Joaquín Kremel, que va durar poc. El 1981 es va casar amb el director de cinema Manuel Iborra, amb qui va tenir una filla en comú i de qui es va divorciar el 2014.