Fotografía de Pilar Rubio publicada en su cuenta de Instagram el lunes 5 de mayo de 2020

Els 3 trucs de Pilar Rubio per mantenir un cos perfecte després dels embarassos

La presentadora està embarassada del seu quart fill

La presentadora Pilar Rubio és una de les cares més conegudes a Espanya. I, a més, està donant molt a parlar amb l'arribada del seu quart fill amb Sergio Ramos. La model aviat entrarà al setè mes d'embaràs i s'encarrega de compartir tota la seva experiència amb els seus seguidors d'Instagram. 

A més, una cosa que fascina a centenars de persones és la seva capacitat per recuperar i mantenir la seva figura després de tres parts. Vols saber com ho fa? T'ho expliquem!

L'esport és la peça clau

Un dels elements fonamentals per seguir lluint una figura de 10 és realitzar esport constantment i cuidar-físicament, també durant l'embaràs. Això la presentadora ho segueix regularment, i així ha deixat constància a través del seu Instagram, publicant fotografies i vídeos dels exercicis que està realitzant durant aquest confinament. A més, també adverteix que els estiraments que publica estan adaptats al seu embaràs en concret.

La model també destaca que realitza molts abdominals hipopressius, que són exercicis que s'utilitzen per tonificar els músculs abdominals i són perfectes per a les dones durant el postpart o per a persones que tinguin mal d'esquena o problemes físics que li impedeixin realitzar els abdominals clàssics.

Aquest estirament es basa en contraure la musculatura profunda abdominal, cosa que fa que el ventre es torni més tonificat i pla. A més, entre d'altres,  Pilar Rubio també fa exercicis de braços, i per realitzar-los utilitza gomes elàstiques.

La dieta: l'esmorzar, el menjar més important

Tot i que l'esport és important per mantenir-se en plena forma, ho és encara més la nostra alimentació. Per això, la model fa especial èmfasi en menjar sa i natural, optant per productes molt nutritius i amb poc greix. A través de les xarxes, Pilar Rubio també ha compartit diverses receptes saludables per aconsellar i explicar la seva experiència als seus seguidors.

A més de la importància que li dóna a menjar fruites, també ha publicat diverses receptes sanes de dolços, i ha advertit que és molt important beure aigua. Per exemple, va publicar què és el que esmorzava cada dia, ja que l'esmorzar és el menjar més important del dia, i es tracta d'un equilibrat menú amb la fruita com a peça essencial. 

Rutina de bellesa

Pilar Rubio també ha publicat la seva rutina de bellesa diària a través del seu compte d'Instagram. I és que la presentadora utilitza, al matí i a la nit, un Càpsula de Ceramide d'Elizabeth Arden (el seu preu ronda els 60 euros), per després afegir una mica de Prevage d'Elizabeth Arden (preu orientatiu de 40 euros) i Skin caviar Luxe de la prairie (preu orientatiu de 200 euros).

Per cuidar-se el cabell, fa ús del xampú Klorane amb extracte d'oliva (preu d'entre 7 i 11 euros) i la mascareta carthame de René Furterer (preu entre els 15 i 30 euros), que es poden aconseguir a les farmàcies. Pilar Rubio també publica, sovint, tutorials del seu maquillatge o la seva rutina per desmaquillar (alguna cosa fonamental per mantenir una pell sana).