La reina Sofía surt al carrer per primera vegada i es fixen en els seus ulls

La reina emérita passeja per Palma per primer cop des que es va anunciar que Joan Carles I marxava d'Espanya

Reina Sofía
La reina Sofía passa uns dies a Mallorca com és habitual cada estiu | CatalunyaDiari
 

Poc més de 48 hores després de l'anunci històric de la marxa d'Espanya del rei emèrit, la Reina Sofía va reaparèixer en públic pels carrers de Palma de Mallorca, ciutat on estiueja. Ho va fer aquest dimecres 5 d'agost en un centre comercial de la capital balear, on està gaudint com pot d'uns dies de descans i on té previst  reunir-se aquest pròxim cap de setmana amb el seu fill, el rei Felip VI, la reina Letizia i les seves nétes, Leonor i Sofía.

La reina Sofía va anar a passejar amb la seva germana Irene de Grècia en el precís instant en què va ser captada per les càmeres dels mitjans de premsa que li segueixen d'aprop tots els passos. La Reina Sofía portava roba estiuenca i la rigorosa màscara.

En el seu cas, al contrari que el seu marit Joan Carles, continuarà rebent la seva assignació dels pressupostos de la Casa Reial i seguirà vivint al Palau de la Zarzuela, perquè les pesquisses a Suïssa i Espanya sobre els negocis opacs del Rei emèrit amb Corinna Larsen no tenen cap relació amb ella, almenys fins a la data.


Primer passeig per Palma des que es va conèixer la notícia de la fugida del rei emèrit


Així les coses, la reina emèrita és una de les més perjudicades per tots aquests escàndols del seu marit. La reina Sofia s'ha mantingut en un segon pla, però aquests dies són molts els que van voler recordar-la en anunciar-se la marxa del rei emèrit, el destí del qual encara segueix sense aclarir-se a cent per cent i envoltat d'especulacions.

La reina Sofía paseando sola por Mallorca
Molts han estat els que han intentat endevinar l'estat de la reina Sofia a través dels seus ulls, donat que anava amb els guants i mascareta de rigor | GTRES

El mateix dilluns 3 d'agost, quan la Casa Reial va comunicar la sortida del rei Joan Carles del país, ja van veure la llum diverses informacions que situaven a Sofia en el Palau de Marivent de Palma, on tradicionalment la Família Reial passa una part de les vacances d'estiu.

Mentre Sofía de Grècia passejava amb la seva germana per Palma, a Lanzarote i en un altre palau (La Mareta), passa ja les seves vacances el president del Govern, Pedro Sánchez. Aquest palau canari va pertànyer als reis Joan Carles i Sofia i anys més tard a Patrimoni Nacional. Destaca  el fet que Sánchez l'hagi triat tot just ara, després d'haver finalitzat l'operació que ha suposat la sortida del rei emèrit.


Comentaris

envia el comentari