María Teresa Campos ha conegut la veritat

L'última hora de la salut de María Teresa Campos: salten totes les alarmes

María Teresa Campos està preocupant el seu entorn pel seu estat de salut

María Teresa Campos és una de les llegendes vives de la televisió del nostre país. La periodista va fer història a la petita pantalla per la qualitat de la seva tasca i l'amor que professava entre els teleespectadors. No obstant això, la salut de la comunicadora ha patit una baixada de salut força notable els últims mesos.

La malaguenya ha fet saltar totes les alarmes. Per això, els familiars i el cercle proper de María Teresa Campos s'han començat a preocupar per l'estat en què es troba. Va ser el 10 de gener passat quan la mare de Terelu i Carmen anava a l'hospital després d'haver tingut una aparatosa caiguda.

Des de llavors, poc se sap sobre com es troba Maria Teresa Campos. Tot i això, segons ha informat Look, el seu estat de salut podria no ser gaire bo. La periodista no pot sortir de casa, però les visites que ha pogut tenir aquests dies han assegurat que no es troba gaire bé.

Primer pla de María Teresa Campos seriosa a l'interior d'un cotxe.
María Teresa Campos no passa pel seu millor moment | Europa Press

«Està molt malaltona» ha assegurat la gent que s'hi ha pogut acostar. Tot sembla indicar que el problema ve de la manca de ganes que té de menjar. I és que María Teresa Campos estaria passant per un estat on li falten molts nutrients per poder gaudir de bona salut.

«No menja i, si no t'hidrates, l'organisme falla», diu la mateixa font. Tot i que ha tingut visites, no són moltes les que estan autoritzades a poder veure-la. Normalment, només és la família de María Teresa Campos i el seu xofer, Gustavo, qui hi pot estar.

María Teresa Campos té el suport de tota la família

La periodista pot parlar cada cop menys. La vida de Maria Teresa Campos ha fet un gir de 180º. Enrere s'han quedat fins i tot les partides de cartes amb les seves amigues, que eren una tradició a la rutina de l'andalusa.

Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa Campos i Carmen Borrego
La família de María Teresa Campos està molt pendent del seu estat | EUROPA PRESS

Com és obvi, tant Terelu com Carmen, les filles, estan molt preocupades per l'estat en què es troba. Ni tan sols elles ni la seva neta, Alejandra, han proferit cap paraula a la televisió sobre com està la seva mare. La seva família ha establert un setge per protegir-la de qualsevol estímul que la pugui empitjorar.

María Teresa Campos és una de les grans periodistes que queden vives al nostre país i la seva vida sempre ha estat interessant per als mitjans i per als seus seguidors. A causa d'això, els seus éssers estimats han emmurallat el seu entorn per protegir-la.

«Fa temps que la meva mare no vol veure ningú. No som les seves filles les que l'aïllem. Jo mai he estat en contra que ningú vagi a casa de la meva mare».

«Qui fa feliç la meva mare fa feliç tota la família», deia la seva filla petita a Sálvame. L'única cosa que se sap sobre la periodista fins ara són les declaracions que va fer Terelu Campos quan la seva mare sortia de l'hospital. «Està tot bé, li han detectat una petita anèmia, però controlable». Durant aquests pròxims dies podrem saber alguna cosa més sobre l'estat en què es troba la periodista.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp