Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Finito de Córdoba posant en vestit amb la camisa mig oberta al costat d'una retallada d'Arantxa del Sol a Supervivientes sobre un fons fosc i una explosió

L'última imatge de Finito de Córdoba no menteix: què passa amb Arantxa del Sol

L'absència d'Arantxa del Sol a la tornada a la plaça de Finito de Córdoba aviven els rumors de crisi de la parella

S'està especulant molt els últims dies sobre una presumpta relació entre Finito deCórdoba i Ana Herminia, la núvia d'Ángel Cristo.

Hem pogut veure com Arantxa del Sol ha parlat sobre el tema davant dels mitjans i se l'ha vist força afectada.

Tot i això, el seu marit ha decidit mantenir-se aliè a tots els rumors. Està totalment centrat en els seus compromisos professionals.

De fet, el torero ha reaparegut a La Carolina, Jaén, sense donar explicacions sobre el tema. Això sí, no anava acompanyat de la seva dona.

Finito de Córdoba torna a torejar sense la companyia d'Arantxa del Sol

El cap de setmana passat, el torero va reaparèixer a La Carolina, Jaén, on es va tornar a posar el vestit de torero. No obstant això, no va tenir la seva millor tarda.

De fet, se'l va veure en tot moment amb un rostre força seriós, per la qual cosa sembla indicar que està travessant un mal moment. Una cosa que es va veure a la plaça, on ho va certificar amb una fluixa tarda davant del toro.

Captura de Finit de Còrdova al plató de Supervivientes
Finito de Córdoba torna a torejar sense la companyia de la seva dona | Mediaset

A diferència de la resta de companys que torejaven aquella tarda, no va tenir sort davant el toro, ja que no va ser capaç de tallar ni una sola orella.

Potser tindria alguna cosa a veure l'absència de la seva dona. Estem acostumats a veure a Arantxa als peus de la plaça, recolzant el seu marit mentre toreja. No obstant això, aquesta vegada no va ser així.

Una situació que no fa més que augmentar els rumors de crisi que estan circulant sobre la parella. És força cridaner que la seva dona no l'acompanyés en una cita com aquesta sense un motiu aparent.

Posteriorment, la premsa li va preguntar sobre els rumors sobre ell i Ana Herminia i sobre si les declaracions d'Ángel Cristo han afectat Arantxa. Tot i això, el torero va decidir mantenir-se en silenci, deixant a l'aire totes aquestes qüestions.

Arantxa del Sol travessa un mal moment des que va tornar d'Hondures

L'esposa del torero està vivint unes últimes hores molt convulses des que va acabar la seva etapa a Supervivientes 2024. En arribar a Espanya es va assabentar d'unes declaracions d'Ana Herminia en què confessava tenir un “afecte especial” per Finito de Córdoba.

Captura d'Arantxa del Sol al plató de Supervivientes
Arantxa del Sol, dolguda pels rumors de Finito de Córdoba i Ana Herminia | Mediaset

Arantxa del Sol no va tenir la seva millor presència a l'últim programa del reality. Durant l'emissió es va veure que estava dolguda per tota aquesta situació. Arribant a apartar-se de les càmeres en algun moment de l'emissió.

Sembla que no va ser capaç de mantenir les formes una vegada va finalitzar el programa, ja que va acabar increpant a Ana Herminia i anomenant-la “dolenta” i “falsa” a crits per les instal·lacions de Mediaset.

Tot sembla indicar que la situació entre Finito de Córdoba i Arantxa del Sol és força delicada. L'absència a la plaça i les seves últimes declaracions aviven encara més els rumors de crisi que envolten la parella.