L'última publicació d'Alex Lequio a les xarxes socials: «Brillarem junts»

El fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón va penjar una foto amb la seva cosina, Celia Vega, fa quatre setmanes

Àlex Lequio a un Esdeveniment de 'petrificante' a Madrid (31-10-19)
Alex Lequio ha mort aquest dimecres, 13 de maig. | G3

Espanya plora per Alex Lequio. El fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón ha mort aquest dimecres 13 de maig, després de dos anys de lluita contra un càncer que, finalment, l'ha acabat vencent. El jove només tenia 27 anys i la notícia de la seva mort ha generat una onada de consternació a tot Espanya.

La darrera fotografia d'Alex Lequio a Instragram

Molta gent ha seguit l'evolució de la malaltia d'Alex Lequio a través de les xarxes socials. El fill d'Ana Obregón era especialment actiu a Instagram, on tenia més de 116.000 seguidors, en un perfil en què es definia com un «emprenedor inconformista de 27 anys en molts fronts».

En aquesta jornada trista, ha estat moltes persones les que han volgut visitar el seu perfil i aprofitar l'última de les seves publicacions per donar-li el seu últim adéu. Centenars de comentaris omplen la imatge que, fa escassament quatre setmanes, Lequio va pujar a Instagram. El text que acompanya la fotografia cobra avui un tràgic sentit: «Brillarem junts», escrivia en anglès Lequio, en una foto en què apareix, de petit, al costat de la seva cosina, Celia Vega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On and on, through eternity, we will shine together #fight #fight #fight @thegocvp

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

Aquesta és l'última imatge que Lequio va penjar a Instagram, amb un petit text en anglès que, al complet, diu així: «Una vegada i una altra junts, a través de l'eternitat, brillarem junts». Celia Vega, que l'acompanya en la imatge, ha estat un dels majors suports d'Álex Lequio en la seva duríssima batalla contra el càncer, que ha perdut aquest dimecres. Una estreta relació que, com la jove vida de Lequio, s'ha vist truncada de forma irreparable.


Comentaris

envia el comentari