Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa

L''univers Sálvame', en suspens: María Patiño té un problema de salut

La col·laboradora va mostrar problemes en la parla i va haver d'explicar els motius
La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa
La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa | Telecinco

El passat dimecres 2 de setembre, l'audiència de 'Sálvame' va ser testimoni que alguna cosa estranya li passava a María Patiño. La presentadora de 'Socialité' va tornar de les seves vacances el passat cap de setmana després de gaudir de la seva Galícia natal. Malgrat això, quelcom diferent es va poder apreciar en la periodista perquè li costava parlar bé.

Durant la tarda del mateix dia, mentre explicava la seva opinió sobre la guerra oberta entre Antonio Montero i Lydia Lozano, es va poder apreciar un problema en la parla de Patiño. Un problema de dicció que li dificultava poder explicar-se amb claredat i vocalitzar. De fet, en un moment on estava fent una argumentació, la mateixa María va haver de demanar perdó pel que estava succeint.

Alonso Caparrós va ser el company encarregat que es va adonar que alguna cosa estranya li passava a Patiño i no va dubtar a preguntar-li directament. Sense cap mena de pudor, María Patiño va revelar què li passava. «Perdoneu que parli així, és que m'he posat una cosa nova a la boca i estic parlant regular», va indicar. «Què t'has posat?», va voler saber Caparrós. «Jo t'ho anava a preguntar abans, pensava que era un caramel...», va assenyalar Lydia Lozano que també s'havia adonat que li passava alguna cosa.

Visita al dentista

El cas és que María Patiño havia visitat el dentista per col·locar-se un aparell per millorar les seves mossegades. «M'ho han posat per poder mastegar millor perquè només mastegava per un costat, però parlo pitjor. Aviso», continuava explicant María Patiño davant la sorpresa de la resta de col·laboradors. «Ho porto aquí», va confessar assenyalant la part de dalt del pòmul.

Així doncs, la periodista no va tenir cap problema en reconèixer que li havien posat un nou aparell a la boca per corregir els seus problemes en mastegar. Un correctiu que passa desapercebut, ja que no és visible per la resta, però que en un principi provoca certs problemes en la parla. Al llarg del programa María Patiño es va acostumar a l'aparell i a poc a poc els seus problemes de pronunciació a l'hora d'explicar-se es van anar reduint fins a passar completament desapercebuts.