Toni Cruanyes

Les vacances secretes de Toni Cruanyes: platja, còctels i passejos amb vaixell

El presentador està gaudint d'unes merescudes vacances familiars a Itàlia

Estem a ple estiu i és moment de rebre les merescudes vacances que tots esperem amb candeletes des de l'inici de la jornada laboral. L'agost és el mes en què gran part de la població decideix fer una escapada, per petita que sigui. Així ho ha fet un dels famosos més estimats del panorama català.

Una de les cares més populars de la televisió pública catalana, està gaudint d'unes merescudes vacances a la bella Italia. Estem parlant de Toni Cruanyes, periodista i presentador del telenotícies de TV3.

Així ho ha reflectit a les seves xarxes socials, on no ha dubtat en compartir algunes captures d'aquestes precioses vacances familiars. Platges, passejos amb vaixell, bons restaurants i racons replets d'història. Així de bé s'ho passa el nostre presentador preferit.

Ligúria i la Toscana

Itàlia és un dels països més visitats pels turistes. I és que, pels qui hi hem estat, no és per menys, ja que els seus paratges són d'allò més bonics. El mateix deu pensar Cruanyes, el qual ha decidit fer les seves vacances al país de la pizza i la pasta amb la seva família.

Més concretament, el presentador està fent una mena de ruta, visitant els llocs més emblemàtics de Ligúria i la Toscana: Cinque Terre, Pisa, Lucca i San Gimignano han estat algunes de les localitats italianes escollides. 

Això sí, Toni Cruanyes, fins al moment, no s'ha deixat veure en cap de les imatges pujades per ell mateix. Així que haurem d'esperar a veure si el català es decideix a publicar alguna fotogrgafia seva gaudint d'aquestes esplèndides vacances. 

▶️ El vídeo de la setmana

Altres personalitats de la cadena

Els que sí que s'han deixat veure, han estat altres personalitats de la cadena. D'aquesta manera, diversos VIPS de TV3 gaudeixen d'unes merescudes vacances. Un dels que ho fa i no se n'amaga gens ni mica és Espartac Peran.

L'expresentador del Divendres és d'aquells que, dia rere dia, fa bullir la xarxa amb constants publicacions a Instagram. I en aquestes, sense anar més lluny, se'l pot veure de vacances al costat d'altres personalitats del gossip català com Xavier Sardà, Helena García Melero, Xavier Coral, Pep Plaza, Pere Mas o Tian Riba.