T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

Vanesa Lorenzo, feliç d'acompanyar les seves filles a l'escola

Manuela i Maria ja han començat l'escola i ho han fet amb molta il·lusió
Vanesa Lorenzo va acompanyar les seves dues filles a l'escola | Instagram

 

Setembre és sinònim de tornada a l'escola. Els més petits de casa diuen adéu a les llargues vacances d'estiu i comencen un nou curs escolar ple de nous reptes i aprenentatges. Però l'estiu ha estat igual de llarg pels nens que pels seus pares i, per aquest motiu, en algunes ocasions l'acomiadament de les llargues hores de platja i piscina també són un trauma pels progenitors.

 

Amb aquesta nostàlgia ha fet pública la model i dona de Carles Puyol, Vanesa Lorenzo, la tornada a l'escola de les seves filles, Manuela i Maria. En el cas de la gran, aquesta no era una experiència nova, ja que té cinc anys. Sí que ho era per a Maria, que començava per primera vegada l'escola.

 

 

Una emoció triple

En aquest sentit, Lorenzo ha volgut explicar els seus seguidors com es va sentir acompanyant a les seves filles en aquest moment tan important per a la família. «No sé qui ha despertat avui més nerviosa i emocionada per la tornada a l'escola, si les meves filles o jo. La meva filla Manuela em deia: 'Mami, demà serà tot nou, però de totes formes, em fa molta il·lusió'. Perquè a ella li poden més les ganes d'aprendre coses noves que la incertesa d'un nou curs», ha escrit la model.

 

Seguidament, Lorenzo explicava que: «D'altra banda, la meva filla Maria, de 3 anys, avui s'ha enfrontat a una nova escola, nous companys i professors. He compartit amb ella el seu moment de por afrontant-lo amb una actitud d'entusiasme i interès». Finalment, la dona de Carles Puyol va poder ajudar a Maria a fer un dibuix i, així, ajudar-la en el nou tràngol a l'escola. Sens dubte, i després de veure l'entusiasme tant de les seves filles com el d'ella, aquest any escolar els anirà d'allò més bé!

 

També et poden interessar...