Vanesa Lorenzo i les seves filles

Vanesa Lorenzo, feliç d'acompanyar les seves filles a l'escola

Manuela i Maria ja han començat l'escola i ho han fet amb molta il·lusió

Setembre és sinònim de tornada a l'escola. Els més petits de casa diuen adéu a les llargues vacances d'estiu i comencen un nou curs escolar ple de nous reptes i aprenentatges. Però l'estiu ha estat igual de llarg pels nens que pels seus pares i, per aquest motiu, en algunes ocasions l'acomiadament de les llargues hores de platja i piscina també són un trauma pels progenitors.

Amb aquesta nostàlgia ha fet pública la model i dona de Carles Puyol, Vanesa Lorenzo, la tornada a l'escola de les seves filles, Manuela i Maria. En el cas de la gran, aquesta no era una experiència nova, ja que té cinc anys. Sí que ho era per a Maria, que començava per primera vegada l'escola.

Una emoció triple

En aquest sentit, Lorenzo ha volgut explicar els seus seguidors com es va sentir acompanyant a les seves filles en aquest moment tan important per a la família. «No sé qui ha despertat avui més nerviosa i emocionada per la tornada a l'escola, si les meves filles o jo. La meva filla Manuela em deia: 'Mami, demà serà tot nou, però de totes formes, em fa molta il·lusió'. Perquè a ella li poden més les ganes d'aprendre coses noves que la incertesa d'un nou curs», ha escrit la model.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No sé quién ha despertado hoy más nerviosa y emocionada por la vuelta al cole, si mis hijas o yo. Mi hija Manuela me decía: “Mami, mañana va a ser todo nuevo, pero de todas formas me hace mucha ilusión”. Porque a ella le pueden más las ganas de aprender cosas nuevas que la incertidumbre de un nuevo curso. Por otro lado, mi hija Maria, de 3 años, hoy se ha enfrentado a un nuevo cole, nuevos compañeros y nuevos profesores. He compartido con ella su momento de temor afrontándolo con una actitud de entusiasmo e interés. Hemos buscado juntas su taquilla para guardar sus cosas, hemos elegido la actividad con la que podía empezar el día y me he sentado a dibujar sin prisas con ella. Mientras, le recordaba que en un ratito la iría a buscar y que deseaba conocer y ver todo lo que hubiera hecho hoy. Así el desapego no ha sido tan brusco e incluso ha sido ella quien me ha invitado a marchar con su abrazo de despedida, ¡lo nunca visto! Y aunque a la tarde, al recogerla, me hayan dicho que ha llorado, siento orgullo de ver cómo mis hijas hacen frente a situaciones, espacios y personas nuevas con tan buena actitud. #MisDosM #VueltaAlCole #MisPequeñasCrecen

Una publicación compartida por Vanesa Lorenzo (@vanesalorenzo_) el

Seguidament, Lorenzo explicava que: «D'altra banda, la meva filla Maria, de 3 anys, avui s'ha enfrontat a una nova escola, nous companys i professors. He compartit amb ella el seu moment de por afrontant-lo amb una actitud d'entusiasme i interès». Finalment, la dona de Carles Puyol va poder ajudar a Maria a fer un dibuix i, així, ajudar-la en el nou tràngol a l'escola. Sens dubte, i després de veure l'entusiasme tant de les seves filles com el d'ella, aquest any escolar els anirà d'allò més bé!

 

També et poden interessar...