Mónica Carrillo y Vanesa Martín.

Vanesa Martín s'assabenta del problema de salut de Mónica Carrillo i ho deixa tot

La cantant ha sabut que és més greu del que es pensava

Vanesa Martín s'ha emportat un bon ensurt aquest cap de setmana. Sempre molt pendent de la seva parella, la cantant ha vist com un problema de salut impedia que Mónica Carrillo, la seva parella, anés a treballar.

Cada cap de setmana, la presentadora comparteix informatiu amb Matías Prats, però el fet que aquest últim estigués absent no va passar inadvertit per als espectadors.

Molts seguidors seus vam recórrer a les xarxes socials per a esbrinar el motiu pel qual no estava davant de les càmeres. Tot fa indicar que no es trobava bé. Però a l'hora de comunicar-ho, Mónica, va intentar fer-ho amb humor.

La nòvia de Vanesa va revelar a Twitter que havia tingut febre. «El millor de tenir febre en plena onada de calor és que els 39 graus de temperatura ambient coincideixen amb la meva temperatura corporal», ha apuntat. Malgrat l'estat en què estava, encara tenia ganes de fer broma amb els seus fans.

Mónica Carrillo i Vanesa Martín
Vanesa Martín i Mónica Carrillo estan molt unides | GTRES

Com era d'esperar, els fans de Mónica van comentar la publicació desitjant-li que es recuperés aviat. Volen tornar-la a veure presentant l'informatiu amb Matías Prats i confien que dissabte que ve ja estarà millor.

Tots dos periodistes formen una de les parelles televisives més reconegudes. Fa molt de temps que coincideixen a l'informatiu d'Antena 3, i entre ells hi ha una química molt especial. Tothom assenyala que és molt fàcil treballar amb el veterà presentador, i Carrillo ho pot corroborar.

Fa anys que s'encarreguen de comunicar l'última hora del que passa al món. Ella és molt activa a les xarxes socials, i és habitual que a vegades reveli alguns secrets de l'espai de notícies. I és que comparteix petits detalls que d'abans i després de les emissions.

També és habitual que comparteixi un selfie amb el seu company abans de començar l'informatiu. És una tradició que ja està molt arrelada i es pot considerar una manera més de calmar els ànims abans del directe.

Vanesa Martín, la seva parella, sempre li ha fet costat en els moments més delicats. No hem d'oblidar que fa un parell d'anys la comunicadora va estar un temps apartada de la petita pantalla, i amb el pas dels mesos va acabar confessant el que li havia passat.

Li havien diagnosticat un carcinoma basocel·lular, que és un tipus de càncer de pell. A ella li va aparèixer al nas. «A principis de juny, la primera vegada que vaig sortir de casa després del confinament, va ser per anar al dermatòleg», va explicar.

El motiu era «una ferideta que no acabada de cicatritzar i que tenia des de feia un parell de mesos». Arran d'això, la van haver d'operar, i va suportar «un lent període de recuperació» fins que va reaparèixer el setembre del 2020.

Vanesa Martín, preocupada per un altre revés

Aquests últims dies han sigut complicats per a Vanessa Martín. Sap que la seva parella ho ha passat molt malament per la pèrdua de dues companyes de la feina. I és que Mónica Carrillo va ser qui va comunicar en directe que Myriam Romero i Inmaculada Salvador havien mort.

Myriam havia sigut presentadora i editora de l'informatiu, mentre que Inmaculada treballava de productora a la casa. Amb la veu entretallada, Mónica va donar la trista notícia als espectadors.

Mónica Carrillo presentant l'informatiu d'Antrena 3
Mónica Carrillo presentant l'informatiu d'Antrena 3 | Atresmedia

Més tard, a les xarxes socials, va demanar disculpes. «Sento molt haver-me emocionat quan ho explicava. Diuen que l'excés de veritat mai és dolent, i aquí hi havia molta veritat», va escriure a Twitter.

Mònica Carrillo i Vanesa Martín fa tres anys que estan juntes. Es van conèixer als passadissos d'Antena 3 i des de llavors són inseparables.

▶️ Santi Millán da la cara tras la publicación del vídeo que lo delata