José Luis Losa primer pla

Els veïns de José Luis Losa expliquen per fi la veritat

La mort de José Luis Losa ha deixat sense paraules al seu entorn més íntim

La mort de José Luis Losa ha commocionat tot Espanya. El passat dissabte 7 de maig, Javier Romero, director del Diario Digital de Albacete, va entrar en directe al 'Deluxe' per informar d'aquesta terrible tragèdia.

I, encara que no va voler entrar en detalls per respecte a la família, va assegurar que a la localitat de Munera (Albacete) «hi ha una consternació tremenda».

José Luis Losa a la televisió
José Luis Losa va aparèixer mort a casa seva després de perdre la dona.   | MEDIASET

I és que, el poble sencer no pot creure que, dos mesos després de dir adéu a la seva veïna Inma, s'hagin hagut d'acomiadar també de l'exconcursant de 'Masterchef' i 'Supervivientes'.

Tot i que no se sap amb certesa quina ha estat la causa de la mort, un company d'edició de José Luis Losa podria haver donat una pista petita. «Ha intentat viure, però la pena ha pogut amb ell», va assegurar Iván González tot just assabentar-se de la notícia.

Ara, diversos veïns de José Luis han volgut explicar com va ser la seva vida durant aquests darrers mesos. «Ha mort la teva mare, però a mi se m'ha anat la vida», va ser una de les frases que li va dir a la seva filla gran abans de morir.

José Luis Losa deixa els seus veïns devastats

Tots estan d'acord que, des que va morir Inma, José Luis Losa no va aconseguir aixecar el cap. I és que, per ell, la seva dona era més que la mare dels seus fills. Era la seva amiga, la seva confident i la seva companya de vida.

Per això, els habitants de Munera no entenien com Losa podia continuar exercint les seves funcions de regidor després de la pèrdua que acabava de patir. «Després de la mort de la seva dona va continuar treballant, encara que va passar un procés molt complicat», han assegurat des del municipi a la revista Semana.

José Luis Losa i la seva dona
José Luis Losa portava 30 anys amb Inma | La Noticia Digital

Tots al poble, fins i tot els seus fills, estaven molt preocupats pel benestar del seu conveí, però entenien que José Luis Losa volgués tenir la ment ocupada en altres assumptes.

I, encara que es va embarcar en un nou negoci, el dolor es va fer insuportable per a ell. «Estava emprenent en una granja de pollastres. Estava gairebé tot llest perquè obrís les portes […] La setmana que ve rebria els pollastres i només li quedaven alguns detalls. Ara no se sap què passarà amb això».

Segons ha pogut saber aquesta revista, els veïns d'aquesta localitat sentien una gran estima per José Luis Losa. «Era molt agradable, es desvivia amb tot el que feia. Durant la pandèmia fins i tot sortia a fumigar els carrers del poble».

Els companys de José Luis Losa també ploren la pèrdua

José Luis Losa no només era una persona molt estimada al seu poble. I és que, durant el seu pas per 'Supervivientes', Losa va aconseguir guanyar-se el cor tant de l'audiència del reality com dels seus companys.

Tant és així que, tot i ser un dels concursants més desconeguts, va aconseguir convertir-se en el guanyador de l'edició del 2017.

Per això, no és estrany que la família de José Luis Losa hagi rebut tants missatges de suport per part d'alguns dels rostres televisius més mediàtics del nostre país.

José Luis Losa durant una participació televisiva a Telecinco
José Luis Losa va ser molt estimat a 'Supervivientes'. | Europa Press

Només sortir a la llum aquesta terrible notícia, diversos supervivents com Gloria Camila, Las Mellis o Alba Carrillo van voler mostrar els seus condols als fills del difunt.

«La vida és ingrata. Toques l'èxit amb les mans i l'infern amb el cor. Les persones d'aparença més forta són, moltes vegades, vulnerables de cor», va escriure la col·laboradora de 'Ya es mediodía' al compte d'Instagram.

«Tant de bo ens ensenyessin a gestionar les emocions i guarir les ferides de l'ànima. I ens donessin nocions per detectar les alarmes que emet qui pateix i poder ajudar-lo. Tant de bo la vida no fes tant mal de vegades i es fes una càrrega insuportable. Descansa en pau».

Un altre dels concursants de 'Supervivientes 2017' que més ha patit amb la pèrdua de José Luis Losa ha estat Juan Miguel Martínez. I és que, el perruquer va ser un dels grans amics de Losa dins del concurs.

«Fa una setmana parlàvem i m'explicava projectes que tenia de futur. Un amic, un excel·lent company, sempre va tenir gestos molt bonics amb mi. Ja estàs amb la teva estimada Inma. Gaudeix del viatge», va escriure al seu perfil d'Instagram.