Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama

Elio Valderrama té un problema seriós amb Rociíto després de morir Jesús Mariñas

Elio Valderrama sap que Rocío va denunciar Mariñas

Elio Valderrama és un dels homes més buscats perquè ha viscut de prop la malaltia que ha acabat amb Jesús Mariñas. Estaven casats i formaven un equip perfecte, però poques dades es coneixen sobre la seva misteriosa relació sentimental.

Només és clar que Elio ho ha donat tot pel periodista, per això ha guardat els seus secrets fins al final del camí.

El marit de Jesús Mariñas ha de resoldre una cosa important: haurà de parlar amb el jutge perquè el periodista havia rebut una denúncia. Abans de morir va plasmar la seva biografia en un llibre titulat Memoria desde el corazón i va fer un comentari que va despertar el malestar de Rocío Carrasco.

Foto de Elio Valderrama i Jesús Mariñas
Elio Valderrama sempre va ser al costat de Jesús Mariñas.   | REDES SOCIALES

El periodista va posar en dubte l'orientació sexual de Rocío Jurado i la seva hereva universal va prendre accions legals.

Valderrama sempre ha estat al marge dels assumptes del seu marit, però en situacions com aquesta es converteix en protagonista forçós. El mateix va passar amb Alba Santana, que té una denúncia pendent provocada per l'honestedat verbal de la seva mare Mila Ximénez. La tertuliana va atacar Claudia Rodríguez, aquesta la va denunciar i no ha retirat la demanda perquè vol arribar fins al final de l'assumpte.

Elio Valderrama haurà de parlar amb Rociíto, però tot fa pensar que la nova reina del feminisme no està disposada a fer marxa enrere. Jesús Mariñas va ser força crític amb 'La más grande' i el més probable és que hagi de pagar un preu molt elevat per les paraules.

«Rocío era un personatge encantador amb moltes arestes, perduda en les contradiccions no assumides, potser per la seva pròpia sexualitat», va escriure exactament Jesús Mariñas.

El seu marit ha estat a l'ombra durant tot el matrimoni, però la seva figura pública ara ha aconseguit una rellevància especial. És l'únic que pot explicar què ha passat al periodista perquè ha estat testimoni directe del malson. Mariñas va voler portar la seva malaltia en la més absoluta discreció, encara que va acabar confessant-la a la revista Diez Minutos.

Elio Valderrama haurà de donar explicacions

Elio ha atès totes les trucades que ha rebut el seu marit i ha estat amable amb tots els reporters que volien aconseguir informació. No ha filtrat cap dada compromesa, però sempre ha resolt els dubtes dels periodistes que preguntaven per Jesús Mariñas. És possible que es posi en contacte amb algun mitjà per aclarir com han estat aquests darrers mesos.

Rocío Carrasco vestida de rosa
Elio Valderrama sap que Rociíto va denunciar Jesús Mariñas.   | GTRES

Valderrama ha ajudat el seu marit en tot, de fet ha jugat un paper en el seu darrer projecte: el llibre Memorias desde el corazón. Aquest llibre ha posat la cirereta a una carrera professional plena d'èxits, tot i que ha estat carregat de polèmica.

Rociíto se sent ofesa pels comentaris de l'expert en crònica social i, segons La Vanguardia, l'ha denunciat.

Jesús Mariñas ha estat testimoni d'esdeveniments històrics, per això les seves paraules tenien tanta rellevància. Quan va parlar de Rocío Jurado tothom es va fer ressò de les seves paraules, per això la seva filla està tan molesta.

El periodista va posar en dubte l'orientació sexual de l'artista, atreviment que li va costar un problema judicial que no va resoldre abans de morir.

Elio Valderrama va aclarir els rumors

Elio Valderrama ha estat al costat del seu gran amor fins al final i ha fet una cosa molt maca per ell: donar la cara. El programa 'Socialité' va donar l'exclusiva de l'ingrés hospitalari i Valderrama va parlar amb diversos mitjans per aclarir tots els dubtes. En un primer moment la situació no era greu, però la cosa es va anar complicant a passos de gegant.

Jesús Mariñas ha rebut cartes de personatges molt influents durant la seva estada a l'hospital, fet que li va donar forces per continuar lluitant. Tot i que ha estat crític amb molts famosos, tots li tenien afecte i sentien un gran respecte per ell. Sabien que era millor estar del seu costat, per això no li buscaven les pessigolles.