Bernardo Pantoja pel carrer

Les vergonyoses últimes hores de Bernardo Pantoja abans de morir

Bernando Pantoja ha mort envoltat d'enfrontaments

Bernardo Pantoja ha mort aquest mateix divendres 25 de novembre després de passar les seves últimes hores ingressat a l'hospital. La seva filla Anabel Pantoja, visiblement angoixada, es va desplaçar ràpidament fins a Sevilla després de rebre notícies sobre un empitjorament al seu estat de salut.

La situació del germà d'Isabel Pantoja era crítica, i tota la família va anar immediatament per acomiadar-se'n i acompanyar-lo en els últims moments. Finalment, el tràgic desenllaç s'ha produït i Bernardo ha mort fa unes hores. Malauradament, ho feia envoltat d'unes polèmiques que deixen en evidència la manera de procedir del clan Pantoja.

Bernardo Pantoja mor envoltat de polèmiques

Anabel sabia que el moment no trigaria a arribar, però, per sort, va arribar a temps per acomiadar-se del seu pare i estar amb ell les últimes hores. Al seu costat també van estar els germans de Bernardo, Juan i Isabel Pantoja. «Estan sent uns moments molt durs per a tota la família perquè s'està apagant», informaven des de Sálvame.

Tot i això, aquest delicat moment s'ha vist entelat per les polèmiques que enfronten alguns membres de la família. La primera perjudicada ha estat Junco, a qui, segons sembla, li haurien prohibit estar amb el seu marit. La relació amb els seus cunyats no és gens bona i Isabel no volia romandre ni un segon al seu costat.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
La dona de Bernardo Pantoja no va poder estar amb ell en els últims moments | GTRES

Amb tot, l'haurien tret de l'habitació del malalt i desplaçat fins a la cafeteria on esperava la notícia de la seva mort. El malestar de la japonesa ja era palpable ahir a primeres hores del dia, dijous 24 de novembre. L'hospital no la va informar de l'empitjorament del seu marit, i Anabel i Isabel Pantoja són les primeres a tenir-ne coneixement.

Segons van explicar, Junco se n'hauria assabentat quan algú es va acostar fins al seu domicili per demanar-li la documentació de Bernardo. Ràpidament, va anar a l'hospital per acompanyar el seu marit rebent la negativa dels cunyats d'entrar a la seva habitació.

La 'bailaora', que sempre ha estat al costat del pare d'Anabel cuidant-lo, va patir un atac d'ansietat en veure-hi la 'tonadillera'. L'actitud freda la va deixar de pedra i va haver de sortir del centre per poder tranquil·litzar-se.

Els enfrontaments no cessen ni les últimes hores de Bernardo Pantoja

Anabel Pantoja va decidir allunyar-se del focus mediàtic i renunciar amb això a la seva feina a Sálvame. Després de la seva tornada de Supervivientes va fer un gir radical a la seva vida i va decidir que la seva vida privada estigués lluny de la premsa.

Tanmateix, amb la mort del seu pare els seus pitjors malsons s'han fet realitat. En un moment tan dur com és acomiadar-se d'un ésser estimat, les polèmiques del clan Pantoja han estat les que han ocupat la primera plana.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Anabel prohibeix alguns familiars acomiadar-se del pare | CatalunyaDiari

Mentre Bernardo agonitzava, els enfrontaments se succeïen al voltant del seu llit. Es va parlar de vendre el pis del pare d'Anabel deixant a Junco al carrer, mentre els enemics de la família esperaven a la porta.

Magdalena tenia prohibida la visita al seu nebot i no va trigar a posar-se davant de les càmeres de Sálvame per mostrar el seu malestar. Si bé ja sabia que no podia visitar el pare d'Anabel, no li va impedir anar a l'hospital. Cosa que li van retreure des del programa per no respectar els desitjos de la família en un moment tan delicat.

També el suposat fill reconegut de Bernardo va assegurar que estaria present en el seu enterrament tant si volia la família com si no. D'altra banda, Kiko Rivera no va ser avisat de la gravetat del seu oncle amb què es portava molt bé, cosa que va disgustar molt al DJ.

És a dir, tota una infinitat de polèmiques que entelen el dia més trist per a Anabel Pantoja. Sí, perquè, per damunt de tot, ha perdut per sempre al seu pare.