Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vicente Vallés amb un posat seriós.

Vicente Vallés revela per què se n'ha anat de les notícies d'Antena 3

Vicente Vallés explica el motiu real de la seva estranya absència

Vicente Vallés és un gran presentador dels informatius i compta amb una trajectòria consolidada als mitjans de comunicació. En els seus inicis, vam poder veure'l conduir Informativos Telecinco, i es va convertir en una cara molt coneguda.

Fa molts anys, Vicente Vallés va fer el salt al grup Atresmedia amb el seu fitxatge per Antena 3 Noticias. I des que va començar a treballar per aquesta cadena hi ha hagut moltes polèmiques al seu voltant. Alguns d'aquests enrenous són pels comentaris que ha fet contra Podemos i el Govern de Pedro Sánchez.

Sens dubte, Vallés és un presentador que no té pèls a la llengua. I encara que sap que les seves opinions crítiques es poden fer virals i provocar l'esclat de les xarxes socials, no li importa.

Vicente Vallés desapareix d'Antena 3 Noticias

El cas és que aquesta setmana molts dels seus enemics pensaven que s'havien desfet de Vicente Vallés. I ho esperaven després de veure que el veterà periodista no estava al capdavant de l'informatiu d'aquest dijous. Una cosa inesperada havia passat perquè Vallés no presentés Antena 3 Noticias.

Vicente Vallés al plató dels informatius d'Antena 3
Vicente Vallés és un presentador d'èxit des de fa molts anys | Europa Press

I és que la parella d'Ángeles Blanco, presentadora d'Informativos Telecinco, té molts compromisos a part de la seva vida televisiva. I és que aquest periodista li agrada escriure quan no s'ha de posar davant les càmeres.

Vicente Vallés es va absentar del seu lloc de treball, però finalment tot ha estat una falsa alarma. Aquest divendres tornarem a veure'l presentar com cada dia. El periodista ha deixat presentar l'informatiu a una companya per poder publicitar la seva primera novel·la, Operación Kazán.

Vicente Vallés consuela a su mujer, Ángeles Blanco, tras una pérdida cercana

El motiu pel qual s'ha absentat Vicente Vallés

Cal destacar que des del mateix informatiu d'Antena 3 han volgut parlar del seu company i han posat unes imatges seves. Un vídeo en què apareix Vallés al Cercle de Belles Arts de Madrid. Amb el periodista han estat altres cares conegudes de la cadena com Susanna Griso i Rubén Amón.

Captura d'imatge d'una entrevista a Vicente Vallés.
Vicente Vallés en una entrevista en la presentació del seu llibre Operación Kazán | Atresmedia

«El periodista presenta la seva primera novel·la. És una trama d'espies, barreja entre realitat i ficció en què Vallés estableix un joc amb el lector», ha explicat la presentadora des de plató.

Després d'aquesta breu introducció, des de l'informatiu han emès un petit fragment del periodista parlant del seu últim llibre. «Qui sigui aficionat al suspens i a les novel·les d'espies trobarà a Operación Kazán una novel·la d'intriga, d'espies, de suspens… Però també els aficionats a la novel·la històrica podran trobar un bon motiu potser per llegir Operación Kazán», ha dit.

Operación Kazán, el nou llibre de Vicente Vallés

La novel·la tracta sobre el naixement d'un nen a Nova York el 1922, que modificarà la història del món 100 anys més tard. Els serveis d'intel·ligència soviètics creen un calculat pla d'espionatge per a aquest bebè que anomenen com al nom de la novel·la, Operación Kazán.

Primer pla de Vicente Vallés.
La novel·la de Vicente Vallés està tenint molt d'èxit | GTRES

Ha estat el mateix Vicente Vallés el que ha confirmat que aquesta és també una novel·la històrica. I és que els protagonistes d'Operación Kazán recorren des de la Revolució Russa el 1917 fins a les eleccions americanes del segle XXI.

La realitat és que aquest nou llibre de Vicente Vallés és tot un èxit. La novel·la del presentador ja és entre els llibres més venuts d'Espanya. I, fins i tot, ha estat reconegut amb diversos premis, un dels quals és el Premi Primavera de Novel·la.