Pla general de la dissenyadora Vicky Martín Berrocal

Vicky Martín Berrocal parla amb la seva filla en saber amb qui vol compartir la vida

Vicky Martín Berrocal i la seva exparella, Joao Viegas, han pres una decisió dràstica

No tenim cap mena de dubte que per a Vicky Martín Berrocal aquests mesos han estat especialment durs. El darrer mes de febrer va saltar la sorprenent notícia que la dissenyadora havia trencat la seva relació amb Joao Viegas, amb qui feia tres anys que tenia una relació. 

Per descomptat, això va ser tota una sorpresa per als mitjans perquè tot apuntava que la parelleta passaria per l'altar. Fins i tot, hi havia una infinitat de proves que indicaven que la relació estava molt consolidada. Per exemple, quan la mare d'Alba Díaz va decidir deixar Madrid per mudar-se a Portugal per conviure amb el seu xicot. Tanmateix, malgrat que tot marxava d'allò més bé, d'un dia per l'altre, tots dos van decidir posar punt final a la seva història d'amor. Actualment, Vicky Martín Berrocal encara s'està curant del seu cor trencat, i quina millor manera de guarir les ferides que prenent una decisió dràstica.

La impactant decisió de Vicky Martín Berrocal i Joao Viegas

Sens dubte, per a Vicky Martín Berrocal, Alba Díaz, la seva filla, ha estat el seu suport més gran per aconseguir recuperar-se de la seva ruptura. Aquest estiu es va poder veure la «socialité» fent diverses vegades la maleta amb la jove per posar distància pel mig.

Per descomptat, per a l'exdona de Manuel Díaz, El Cordobés, va ser summament difícil superar Joao Viegas, ja que portaven, ni més ni menys, que tres anys de relació. Fins i tot, es professaven tant d'amor que la dissenyadora no va dubtar ni un segon a mudar-se al seu costat al país natural del seu xicot.

Imatge de Vicky Martín Berrocal i la seva filla, Alba Díaz
Alba Díaz ha estat tot un suport per a la seva mare. | GTRES

No obstant això, tal com ella va confessar llavors, al cap de poc de temps de ser-hi a Portugal, es va adonar que trobava a faltar la vida que tenia a Espanya. De manera que, de la nit al dia, Vicky va tornar al costat dels seus i va provocar la fi del seu idil·li amb el portuguès.

«Tenia una llar, hi havia cinc fills, n'érem sis viatjant. Hi ha hagut moltes coses que he compartit amb ell que no he compartit amb ningú. Una es trenca», va relatar al seu moment profundament dolguda.

Ara, per oblidar allò que va viure amb Viegas, Vicky Martín Berrocal està disposada a tot. Després de vuit mesos des que en va sortir a la llum la separació, tots dos acaben de prendre una decisió molt important pel seu bé. Ens estem referint a Tara, la retriever del Labrador que va arribar a la vida de la dissenyadora el darrer any, quan encara mantenia una relació amb l'empresari. De fet, la gossa també se'n va anar amb ella a Portugal, però, finalment, la va deixar en companyia de la seva exparella.

Ara, però, després d'aquests llargs mesos, Alba Díaz s'està ocupant personalment de Tara. Així mateix, la jove ha mostrat a les xarxes socials que la gossa ha passat a ser la seva fidel acompanyant. «No he pensat mai que JO pogués ser tan responsable com per cuidar un gosset i m'estic adonant que, si vols, sempre treus temps per a això. Molts sou nous per aquí i em pregunteu qui és Tara. És la gosseta de la meva mare i vivia a Portugal amb ella. Pensàvem que s'hi quedaria sempre perquè, al final, aquella era casa seva, però la vida l'ha portada aquí amb nosaltres de nou», explicava.

El remei de Vicky Martín Berrocal per superar Joao Viegas

Per descomptat, aquest estiu, per a Vicky Martín Berrocal no hauria pogut estar millor. Tot i que ha estat el seu primer de soltera, la veritat és que no hi ha cap dubte que s'ho ha passat de meravella.

No és estrany, la veritat, perquè tots els plans que ha fet la dissenyadora al llarg d'aquests mesos l'han ajudat a oblidar l'empresari. Tal com ho va explicar llavors, l'exdona de Manuel Díaz manté la seva ment ocupada gràcies a la seva atrafegada agenda. Per això, a causa de la gran quantitat de plans que ha tingut, la mare d'Alba Díaz està aconseguint superar aquest revés amorós que va patir fa uns quants mesos.