La resposta de Victòria Frederica a una perruquera que volia tallar-li el cabell

Una nova polèmica relacionada amb Victòria Frederica esquitxa la Família Reial

Victòria Frederica
Victòria Frederica ha aixecat polèmiques amb una fotografia compartida a les xarxes | Catalunya Diari

Victòria Frederica, filla de la infanta Elena i neboda de rei Felip VI està vivint la crisi sanitària amb la seva parella, el DJ Jorge Bárcenas i uns amics a la finca El Demarradero, a escassos quilòmetres de Villacarrillo, localitat pertanyent a la província de Jaén.

En les últimes setmanes tot just havíem rebut notícies de la filla d'Helena de Borbó, però un fet tan puntual com és la visita a una perruqueria s'ha convertit de nou en notícia a Victòria Frederica.

Nova pluja de crítiques a Victòria Frederica

Fa uns dies, la néta dels reis emèrits decidia acompanyar el seu xicot i uns amics a una perruqueria. La parella va acudir a la sala de bellesa amb cita prèvia com la resta de clients, i un cop a dins, van estar compartint confidències amb les perruqueres.

Després xerrar distesament, la perruquera li va preguntar a Victòria Frederica si podia fer-se una foto amb ella, i ella es va fotografiar encantada. Tot seguit, la propietària del local va compartir al Facebook la imatge. A la foto es pot veure com Victòria i la perruquera posen davant la càmera sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat.

Victòria Frederica a una perruqueria de Jaén, sense respectar la distància de seguretat
La fotografia ha estat criticada per no respectar les mesures bàsiques de seguretat | Facebook

La imatge ha estat molt criticada pels internautes. Alguns usuaris de Facebook van formular les següents preguntes: «On és la distància de seguretat?» o «I les mascaretes?». 

No és la primera vegada que Victòria Frederica protagonitza una polèmica relacionada amb el coronavirus.  Pocs dies després d'haver decretat el  govern l'estat d'alarma va transcendir que Victòria Frederica havia abandonat Madrid per anar-se'n a Jaén durant la quarantena. De nou, li van ploure les crítiques i la seva imatge va quedar tacada.

Victòria Frederica i la seva 'fòbia' a les perruqueries

La propietària de la Perruqueria Abigal ha parlat amb alguns mitjans de comunicació i ha relatat com va succeir tot. Segons la perruquera, Victòria Frederica «anava vestida molt senzilla. Quan ella va arribar, va intentar passar desapercebuda i que ningú ens adonéssim. Portava els cabells cap endavant, potser intentant tapar-se, i es va asseure a la butaca a la banda del seu amic i va intentar que no se la reconegués. Jo li vaig preguntar que com estaven portant tot per aquí».

A més, explica que la filla de Jaime de Marichalar no es va fer res en el cabell, només va anar a acompanyar la seva parella i amics. «És una noia súper senzilla, de fet, jo li vaig insistir que es tallés una miqueta les puntes, però em va dir que no. Em va semblar molt respectuosa i molt agradable». D'altra banda, l'estilista assegura que «A ella se li nota que potser li dóna més igual el seu cabell, però va estar molt pendent del tall del seu xicot».


Comentaris

envia el comentari