YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El vídeo que posa contra les cordes Antonio David Flores, a la llum

El col·laborador sempre s'ha caracteritzat per no tenir pèls a la llengua, encara que a vegades s'hagi excedit en les seves funcions

Encara que en els últims dies estem veient com la imatge d'Antonio David Flores va devaluant-se a poc a poc, i això no hauria de sonar-nos a nou, ja que el col·laborador s'ha guanyat el seu lloc a la televisió a cop de polèmica i llançant missatges que de vegades no són els més oportuns.

I és que aquests representen a una minoria, però que, no obstant això, agradava als responsables dels programes perquè sempre volien tenir entre les seves files als tertulians amb la llengua més viperina i sense cap mena de por de ser linxat.

Per situar-nos hem de remuntar a finals dels anys noranta i principis del dos mil. En aquest moment, arrasava 'Crónicas marcianas' a les matinades de Telecinco i allà s'abocaven tota mena de comentaris i opinions, encara que a vegades això li costés certs problemes als tertulians autors d'aquestes 'perles'. 

Perquè ens fem una idea, quan Antonio David va fer el comentari que ara explicarem, tenia al costat a Coto Matamoros i que l'animava entre comentaris corresponents al classisme que volia mostrar Flores sense cap mena de complex.

Encara que Antonio David Flores va ser apartat del cos de la Guàrdia Civil, aquest es permetia la llicència de parlar de  cos en les seves intervencions televisives i, fins i tot, s'atrevia a pensar sobre qui havien de contractar o no en la força policial.

L'exmarit de Rocío Carrasco va dir sense cap temor que la Guàrdia Civil mai hauria de contractar agents que fossin homosexuals, al·legant que es tractava d'un cos molt seriós i amb molta sobrietat, deixant així fora a tots aquells que no fossin heterosexuals.

El mateix col·laborador intentava defensar que ell i el cos eren molt moderns, però els seus arguments desprenien un tuf a caspós i excloent que, a més, a avui dia serien condemnats per qualsevol persona que ho escoltés. Sorprenentment, en aquest moment i quan es va dir al plató de Xavier Sardà, pràcticament ningú el va fer callar, al contrari, l'animaven perquè seguís amb el seu discurs que clarament es pot entendre com encoratjador cap a l'homofòbia.

Només Boris Izaguirre i que es trobava en el programa, intentava alçar la veu per parlar com a part, però pel que sembla, el que anava a dir no interessava i era molt més atractiu escoltar aquest discurs del tot homòfob de l'excol·laborador de 'Sálvame'.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Coto Matamoros s'uneix al despropòsit

Com dèiem, Flores no va estar sol en aquest despropòsit i era constantment encoratjat pels seus col·legues. Tant és així, que Coto Matamoros i en un intent de dir la seva, va fer una broma que no es va acabar d'entendre i que feia referència a uns bolígrafs que repartia la Guàrdia Civil en una campanya, al·legant que si acceptaven agents homosexuals, haurien de repartir plomes en lloc de bolígrafs.

Un acudit que va fer que Antonio David Flores es partís del riure mentre es lamentava segurament per dins de no haver estat ell l'artífex d'aquest comentari. El vídeo, i que segurament va ser emès entre l'any 2003 i 2005, ha estat recuperat per Miguel Frigenti, qui ha volgut compartir-ho amb els seus seguidors per valorar un altre dels defectes del que va ser el seu company.

La relació de tots dos no ha estat gens bona, i Frigenti ha intentat sempre destapar secrets d'Antonio David Flores, una tasca que se li ha complicat a vegades quan va aparèixer un presumpte amant de Frigenti i que va servir a Flores per carregar contra ell i intentar posar-lo en dificultats. Finalment, aquest amic i gràcies a una prova de la veritat, es va poder demostrar que no havia tingut res amb el jove col·laborador i que tot havia estat fruit de la seva imaginació.


Comentaris

envia el comentari