David Flores Carrasco en Málaga el 15 de febrero del 2020

L'últim vídeo de David Flores Carrasco a ple carrer que preocupa el seu entorn

David Flores ha estat captat pels mitjans amb la seva germana, fet que demostra la seva unió

David Flores Carrasco i la seva germana Rocío Flores han estat captats pels mitjans mentre entraven a un supermercat. Aquest fet demostra la seva unió malgrat la situació familiar que viuen.

La família Flores està passant per un moment delicat ple de rumors i els dos fills són al centre de tota la polèmica, però a ells ni els ve ni els va. 

David Flores i la seva germana, culpables

Rocío Flores plorava fa uns dies a 'El programa d'Ana Rosa' després de veure el seu pare als mitjans quan confirmava la seva ruptura amb Olga. A més, Antonio David la culpava juntament amb el seu germà d'haver trencat l'amor que havia creat durant tants anys amb la seva dona.

Rocío Flores plorant al Programa d'Ana Rosa

Rocío i David van sentir que alguna cosa també es trencava dins seu, al mateix temps que ho feia la relació del seu pare amb Olga. Ella els havia criat i havia exercit fins ara el paper de mare per a tots dos. 

És evident que no està sent la millor època per anomenar-se Flores Carrasco. Enguany, amb l'estrena del documental de la seva mare, els fills d'Antonio David i Rocío han hagut de suportar un gran assetjament mediàtic. 

A més, la participació d'Olga a 'Supervivientes' encara ha generat més pressió a Rocío Flores, que va ser la seva defensora. La jove va haver de defensar fèrriament la persona que sentia com una mare de fortes acusacions.

És per això que tota aquesta onada de successos han generat una gran preocupació sobre els dos germans, que han estat constantment objecte de crítiques.

Units per la separació

Actualment, els germans Flores viuen units i es recolzen mútuament per sobre de tot. Les imatges recents on se'ls veu entrant a un supermercat per anar a fer la compra és una prova de la unió que els manté davant les adversitats.

La germana de David sempre l'ha considerat com un dels pilars de la seva vida i, per tant, sempre estarà amb ell. Per aquest motiu, han deixat clar que mai tiraran la tovallola i estaran units. 

Rocío s'ha mostrat pendent del seu germà en tot moment i es veu del lluny que no el vol deixar sol, ni ara ni mai.

A l'últim vídeo surten plegats al mig del carrer de Màlaga, un David Flores capcot, caminant gairebé per inèrcia. El petit dels germans no mou gairebé ni una de les mans. La tristesa s'ha apoderat d'ell.

 
Una imatge val més que mil paraules, de manera que els germans Flores mostren que segueixen amb la seva rutina habitual. Tot i això, seguiran caminant junts per fer front a qualsevol problema que se'ls posi per davant.

Una reconciliació al cap

Sens dubte, la gran incògnita que envolta tota aquesta trama de la separació és si realment es tracta d'una ruptura definitiva. Rocío Flores segueix pensant que la relació és possible i potser és el que vol transmetre al seu germà per tranquil·litzar-lo.

Aquest desig podria ser una eina de protecció que utilitzin tots dos per no voler veure de prop la realitat. Però la situació actual entre Olga i Antonio David els situa en diversos escàndols de fraus econòmics pels quals estan sent investigats.

Muntatge amb les cares d'Antonio David i Olga Moreno

Una situació difícil que no milloraria la tensió de l'ambient. Encara més, la quantitat de persones que continuen carregant contra l'exparella cada dia és més gran. L'última ha estat Belén Ro que va carregar durament contra tots dos dissabte al Deluxe.

La reconciliació entre Antonio David i Olga Moreno, ara per ara, és només un desig de Rocío i David Flores.

EL VÍDEO DEL DIA