Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales

La boda de Kiko Rivera va ser mentida: «No es van casar»

Kiko Rivera i Irene Rosales no es van arribar a casar; ho van fer veure per a guanyar diners

El 2014, Kiko Rivera va prometre que deixaria enrere el seu passat fosc, i per a deixar constància del propòsit, va començar a sortir amb Irene Rosales.

 

La parella gaudeix d'una estabilitat envejable, tot i que els rumors de crisi sonen cada cop amb més força. La model assegura que tot és mentida i que sempre estarà al costat del seu marit.

Irene Rosales treballava com a col·laboradora de Telecinco, però va deixar la televisió perquè se sentia molt pressionada per la família Pantoja. Tot i això, el nou escàndol originat per Kiko l'ha obligat a tornar a la petita pantalla per a donar explicacions. Els periodistes Gustavo González i Pablo González han descobert que Rivera i Rosales no estan casats.

Kiko va vendre el seu casament amb Irene a la revista '¡Hola!' a canvi d'una quantitat de diners bastant elevada. Segons les últimes informacions, tot hauria estat un muntatge per a sumar zeros al seu compte corrent, ja que legalment no està casat amb la model. Així doncs, Irene no ha tingut més remei que tornar a Telecinco per a aclarir la situació matrimonial.

Emma García, presentadora de 'Viva la Vida', ha connectat en directe amb la nora d'Isabel Pantoja, tot i que les explicacions que ha donat no han convençut el públic. «Cada vegada que a l'Ajuntament de Castilleja em donaven cita, no podia. Simplement és pel fet que vaig haver d'anar ajornant uns quants mesos el casament perquè el meu pare en aquella època estava molt malalt», declara Rosales.

Irene ha intentat responsabilitzar-se de la situació, però tothom pensa que està intentant encobrir Kiko. Gustavo i Pablo, autors d'aquesta exclusiva, asseguren que el DJ només pretenia fer negoci: «No es van casar». En cap moment va voler casar-se amb Rosales, per això no ha posat interès a formalitzar la relació.

Irene Rosales va amenaçar Kiko Rivera

Irene ha reprès la seva vida mediàtica per a assegurar que en tot moment va ser conscient que el casament amb Kiko no era efectiu en termes legals. Tot i això, a 'Socialité', programa presentat per María Patiño, Pablo González va dir que la tertuliana no diu la veritat. Suposadament ella es va enfadar molt quan es va assabentar que no estava casada i va fer una advertència clara a Rivera.

El DJ necessitava que la mare de les seves filles entrés amb ell a 'Gran Hermano Dúo' perquè havia de resoldre els problemes econòmics que tenia. Ella hi va accedir amb la condició que signessin els papers necessaris per a fer legal el casament.

Foto de la parella
Kiko Rivera i Irene Rosales van participar junts a 'Gran Hermano Dúo' | GTRES

Rosales, que fa uns mesos treballava com a col·laboradora a 'Viva la vida', ara ha tornat al programa per a negar la polèmica. Creu que els seus enemics estan aprofitant per a fer-li mal i per a engrandir un escàndol innecessari. Reconeix que és cert que no està casada amb Kiko, però garanteix que tot plegat és per un error administratiu.
 
 
«Em sembla normal que se'n faci notícia quan algú se n'assabenta, però que sigui amb la veritat, no amb la mentida. No permetré que deixin malament el meu marit», declara visiblement molesta.

Irene Rosales, sobre el fals casament: «Ho fa molta gent»

La model exigeix que la premsa no utilitzi aquest enrenou per a criticar Kiko Rivera. Segons explica, tot va començar per un descuit. No van poder signar la documentació el dia del casament, el 7 d'octubre de 2016, i han anat endarrerint el tràmit fins ara.

Irene Rosers una mica indignada i incrèdula i els llavis vermells
Irene Rosales dona la cara per Kiko Rivera a 'Viva la Vida' | GTRES

«Hi va haver un embolic amb els papers. Li vaig dir que seguíssim endavant perquè ja ho teníem tot preparat i ja ho arreglaríem després a l'ajuntament. Això ho fa molta gent», comenta a 'Viva la Vida'.

María Patiño, periodista i presentadora de 'Socialité', nega que Irene Rosales estigués tan conforme amb la situació. De fet, segons diu, ella pensava que Kiko ho va arreglar tot l'endemà del casament. Els col·laboradors de Telecinco asseguren que Isabel Pantoja era conscient de tot i que ho va amagar a la seva nora per a fer negoci a la premsa del cor.