La cara d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro i la pallissa que ha canviat la seva vida: «Està vivint un infern»

Andrea Janeiro està terroritzada després dels últims esdeveniments

Andrea Janeiro ha entrat en pànic després de descobrir que la seva germana Julia està travessant per una situació força compromesa. María José Campanario i Jesulín de Ubrique, pares de la jove, tenen prou motius per estar preocupats. L'equip de recerca de 'Viva la Vida', programa que presenta Emma García, no ha parat fins a trobar el parador del matrimoni.

Julia Janeiro hauria patit l'assetjament físic de la seva exparella, motiu pel qual ha hagut d'ingressar d'urgències a l'hospital. Segons els col·laboradors de 'Sálvame', «està vivint un infern», i María José no ha dubtat a implicar-se en l'assumpte. Emma García ha aconseguit trobar-la.

Andrea Janeiro i Julia Janeiro tenen bona relació
Andrea Janeiro està preocupada per Julia Janeiro | La Noticia Digital

Andrea Janeiro és una persona molt discreta i mai no ha estat implicada en cap polèmica, encara que aquest cas és força diferent. Però com que s'ha assabentat que algú ha agredit la seva germana, s'hi posarà en contacte els pròxims dies. 'Viva la Vida' ha parlat amb un testimoni que va presenciar la presumpta pallissa i les seves declaracions són completament esgarrifoses.

Julia Janeiro es va trobar amb la seva exparella, Brayan Mejía, a una discoteca molt coneguda de Madrid. Álex Balboa, actual xicot de la germana d'Andreita, no va dubtar a enfrontar-se a Mejía, que estaria sent massa insistent amb Julia.

Un testimoni anònim ha explicat a Telecinco que es va engegar una discussió en què van agredir a Brayan. «Julia es va ficar enmig de la discussió per defensar la seva actual parella: li va estirar els cabells a Brayan i el va esgarrapar al coll. Una tercera persona s'hi va posar i la va tirar al terra».

Andrea Janeiro podria reprendre el contacte amb Campanario

Andrea ha tingut una relació força delicada amb María José Campanario, sobretot perquè aquesta és la gran enemiga de Belén Esteban. Tot i això, la jove mai s'hi ha enfrontat i ha intentat mantenir la cordialitat, per la qual cosa no seria estrany que s'hi posés en contacte sent conscient de l'infern que està patint Julia.

El programa 'Viva la Vida' ha descobert que Campanario s'està refugiant a Saragossa fins que passi la tempesta mediàtica. A la ciutat del Cerç hi treballa com a dentista en una clínica anomenada La Muela. La dona del torero està molt preocupada per la seva filla, però ha pensat que el millor és no alimentar l'enrenou televisiu. Els col·laboradors d'Emma García asseguren que els pares de María José, avis de Julia, també han passat a l'acció.

Julia Janeiro va anar a les urgències de l'hospital
Julia Janeiro va anar a les urgències de l'hospital | Europa Press

Belén Esteban dóna suport a Julia: «No ha fet res»

Andreita ha pres consciència del perill de la fama. L'agressió ha desencadenat el caos a la família Janeiro, i tenint en compte que la filla de Belén Esteban manté un tracte fantàstic amb la influencer, el més probable és que estigui a prop seu en aquests moments.

De fet. Belén Esteban s'ha manifestat sobre aquest episodi, i tot i que manté una enemistat històrica amb María José Campanario, en aquesta ocasió li ha estès una mà. «Julia no ha fet res», ha recalcat la col·laboradora de 'Sálvame'.

Jesulín de Ubrique, per la seva banda, ha seguit els passos de la seva dona i també s'ha centrat en la carrera professional. 'Viva la Vida' assegura que tots dos progenitors estan molt pendents de la suposada víctima. Tot i que viuen a ciutats diferents, es veuen amb freqüència.