Primer pla d'Anabel Pantoja emocionada al seu casament

Anabel Pantoja vol desaparèixer per sempre: «Se'n va del cap»

Ha tocat fons després dels últims problemes familiars que ha tingut

Anabel Pantoja ha vist com el seu món s'ensorrava en qüestió de segons. Kiko Rivera, el seu cosí, no vol saber res d'ella i l'acusa de tenir males intencions. Des que va morir la seva àvia, Ana Martín, res no ha tornat a ser el mateix i la col·laboradora està més sola que mai.

La sevillana va deixar Telecinco una temporada per a centrar-se en els preparatius del casament amb Omar Sánchez. Ara, però, l'enllaç ja s'ha celebrat i no té cap intenció de tornar a la cadena. La família Pantoja està en peu de guerra i sap que haurà de donar massa explicacions si reprèn l'activitat televisiva.

Isabel Pantoja va tocar fons després de la mort de la seva mare, 'doña Ana', i el seu entorn proper està bastant preocupat per ella. La periodista María Patiño ha investigat sobre el tema i ha descobert una cosa aterridora. Algú que coneix bé la cupletista s'ha posat en contacte amb 'Socialité', el programa que la gallega presenta els caps de setmana a Telecinco.

Els espectadors de 'Socialité' s'han quedat de pedra quan han sentit parlar l'última persona que ha tingut l'oportunitat de veure Isabel. Segons explica, la cantant no se separa de les cendres de la seva mare: «Se li en va el cap». Assegura que l'artista canta cançons a l'urna i que no es vol relacionar amb ningú.

Anabel Pantoja mira a càmera amb una ulleres de sol negres
Anabel Pantoja té bona relació amb els seus companys de 'Sálvame' | GTRES

Anabel Pantoja deixa la feina a 'Sálvame'

Anabel segueix tenint molt bona relació amb els seus companys de 'Sálvame', però no té intenció de tornar al programa. Fa poc va tenir una conversa amb Jorge Javier Vázquez en la qual va retreure a alguns col·laboradors el comportament que estan tenint. Recordem que Kiko Hernández assegura que Omar Sánchez ha estat infidel a la seva dona.

Foto de la parella
Anabel Pantoja no vol tornar a 'Sálvame' | GTRES

La influencer és conscient que si torna a Telecinco haurà de concedir una de les entrevistes més complicades de la seva vida. Vol esperar fins que passi la tempesta, però cada cop té més fronts oberts. L'últim escàndol està relacionat amb la seva tieta, Isabel Pantoja, ja que molta gent assegura que necessita ajuda d'especialistes.

«Es passa el dia plorant i parlant amb l'urna de les cendres de 'doña Ana', com si la pobra dona seguís viva. No se'n separa ni un minut, i ni se t'ocorri dir-li res de portar l'urna al cementir», declara una font bastant fiable.

María Patiño ha explicat que la cupletista no surt de casa des que va morir la seva mare, i que l'estat físic que mostra és alarmant. «Està molt prima, té moltes ulleres i els cabells plens de canes perquè fa molt de temps que no es tenyeix. Està irreconeixible».

Anabel Pantoja vol derrotar Kiko Rivera

L'andalusa està en boca de tothom perquè suposadament ha traït el seu cosí, Kiko Rivera, que per a ella era el germà que mai ha tingut. El DJ ha venut una exclusiva en què assegura que la influencer ha destrossat la seva relació amb Isabel Pantoja. Chabelita, germana de Kiko i filla de la cupletista, nega aquesta versió i defensa que l'única cosa que ha fet la seva cosina és mirar pel bé de la família.

La col·laboradora de 'Sálvame' sap que el millor que pot fer per a guanyar aquesta guerra mediàtica és guardar silenci. Rivera assegura que «no té ni ofici ni benefici», però la veritat és que ella ha sigut l'única que no ha tret diners del drama. Treballa com a imatge per a moltes marques i no necessita fer cap escàndol per a cridar l'atenció de la premsa.

Anabel prefereix no engreixar el problema, per això ha decidit centrar-se en la seva carrera com a influencer. Estarà una temporada apartada de Telecinco, tot i que tothom sap que tard o d'hora hi acabarà tornant. Té molt bona relació amb els seus caps, així que pot tornar a 'Sálvame' quan vulgui.