Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de David Bustamante somrient amb un abric negre i Chenoa somrient amb una camisa blanca amb perles i una blazer marró

El vídeo inèdit de David Bustamante i Chenoa que confirma això que molts sospitaven

Ara han vist la llum unes imatges que deixen molt clar com s'emporten realment David Bustamante i Chenoa

David Bustamante i Chenoa van veure creuar les seves vides el 2001, ja que tots dos es van convertir en concursants de la primera edició d'Operación Triunfo. I ara, 23 anys després, s'han tornat a retrobar. Ni més ni menys que a Tu cara me suena, on ella exerceix de jurat i ell és concursant.

Captura de 'Tu Cara me suena' amb Chenoa abraçant David Bustamante el 12 d'abril de 2024
David Bustamante s'ha retrobat televisivament amb Chenoa | Atresmedia

Des que es van conèixer fins ara, han aconseguit mantenir una bona relació. N'és una gran mostra el vídeo inèdit que ara s'ha revelat de les aturades en les gravacions del format d'Antena 3. S'hi veu David Bustamante animant la mallorquina a cantar amb ell, que acaba acceptant.

D'aquesta manera, ha quedat confirmat allò que ja se sospitava. Sí, que tenen una gran amistat i que continuen conservant la complicitat a l'escenari.

El vídeo més inesperat de David Bustamante i Chenoa

David Bustamante, que ha arribat fins i tot a imitar Marifé de Triana a Tu cara me suena, està encantat amb la seva participació en el concurs. I és que aquest li permet assumir reptes singulars i fer nous amics, com ha estat el cas de Raquel Sánchez Silva. Però també haver-se retrobat amb Chenoa en un programa de televisió.

A la primera emissió del format d'Antena 3, va quedar de manifest que el de San Vicente de la Barquera estava feliç de ser al costat de la mallorquina. I ella igual, així que no van dubtar a abraçar-se i a fer-se un petó amb un afecte enorme.

Aquests gestos van evidenciar que David i l'ex de Bisbal han aconseguit mantenir la seva bona relació des d'OT. I això ara s'ha confirmat amb un vídeo que ha mostrat com s'emporten realment fora de càmeres. Tu cara me suena ha compartit imatges en què se'ls veu cantant a duo per a satisfacció del públic durant una aturada de les gravacions de la gala vuit.

En concret, Bustamante apareix abraçat a Chenoa mentre canta Te quiero, te quiero de Nino Bravo. I en un moment donat l'anima a acompanyar-lo, cosa que ella fa sense dubtar-ho. D'aquesta manera, aconsegueixen captivar els presents amb les seves veus i el seu feeling.

Encara més, aquest instant hauria enamorat els seus respectius fans. Sí, perquè és una picada d'ullet al mateix temps al seu pas per Operación Triunfo. És clar, perquè en aquest programa van interpretar junts aquesta mateixa composició.

Amb aquesta nova reinterpretació del single per sorpresa, també han aconseguit emocionar moltes persones. Per això són nombrosos els internautes que els han felicitat amb emoticones de cors i amb missatges com aquest: “Ho vaig viure en directe. Va ser pura fantasia”.

David Bustamante: més detalls de la seva bona relació amb Chenoa

David Bustamante, al contrari que altres companys d'OT com Rosa López o David Bisbal, sí que ha mantingut la seva amistat amb Chenoa. I aquesta queda de manifest a cada gala de Tu cara me suena, per les bromes que es fan i pels gestos d'afecte que no deixen de prodigar-se.

Així mateix, la relació ha quedat clara durant aquests anys quan ella, per exemple, el va convidar a la seva boda amb Miguel Sánchez Encinas. Van ser molt pocs els integrants d'aquell programa de La 1 que ella va voler tenir al seu costat i ell n'era un.

Encara més, cal no oblidar que la cantant d'origen argentí fins i tot va accedir a gravar amb David una cançó. En concret, van interpretar a duo Vivir, un single que va formar part del disc homònim del càntabre.

Tanmateix, també han estat units en els mals moments. Un exemple és que, amb Manu Tenorio i Natalia, van viatjar junts el 2021 fins a Barcelona per acomiadar Àlex Casademunt. Allà no van dubtar a animar-se i a consolar-se més d'una vegada per una pèrdua tan tràgica.