Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla lateral de Bernardo Pantoja

La vídua de Bernardo Pantoja trenca el silenci i explica la veritat

Bernardo Pantoja tenia la seva família molt dividida

Bernardo Pantoja mai va pensar que es generaria tant enrenou una vegada que morís. En els darrers anys de la seva vida va estar acompanyat per Junco, amb qui va compartir pràcticament dues dècades de relació. Ara, la vídua del pare d'Anabel trenca el silenci disposada a explicar tota la veritat.

Durant tot aquest temps, la japonesa s'ha mantingut amb la boca tancada. Però si decidís parlar de debò possiblement tremolessin els fonaments de Cantora. Sap moltes coses de tota la família i més d'un quedaria retratat.

Va estar amb Bernardo pràcticament en els darrers anys de la seva vida. Només la seva companya sentimental va romandre al costat. Dels seus germans gairebé no hi va haver rastre, ni en els pitjors moments de la seva malaltia.

Per part seva, la seva filla estava molt ocupada amb els seus projectes professionals i repartia el seu temps entre Madrid i Canàries. Això sí, sempre va tractar que no li faltés de res i havia contractat una sèrie de cuidadors perquè vetllessin per la seva salut.

Ara, Junco ha fet un contundent comunicat. Hi reivindica el seu veritable nom, que és Junko Takahashi, que significa «pura, autèntica i obedient». Però això pot ser només una declaració d'intencions, ja que el seu principal objectiu ara és seguir el «camí de la veritat».

A les seves explicacions no ha volgut ser gaire clara, encara que tothom interpreta cap on dirigeix els seus missatges. Pretén desmentir les versions que han ofert tant Anabel com la seva tieta Isabel.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
Bernardo Pantoja va compartir els darrers anys de vida amb la japonesa | GTRES

Cal no oblidar que la tonadillera li va impedir el pas a l'hospital quan el seu marit era a les últimes. De fet, la responsabilitza de la seva mort. A això se li uneixen els plans de la cantant, que té intenció de deixar-la al carrer.

Bernardo Pantoja havia viscut amb Junco en un habitatge que seria propietat de la mare de Kiko. Per això, l'artista ja li va avançar les intencions de fer-la fora de l'immoble. També ha molestat molt a la japonesa les amenaces de la influencer i de la seva mare Merchi, assenyala la revista Lecturas.

Foto de Bernardo Pantoja i Junco.
Junco està disposada a dir tota la veritat a la família de Bernardo Pantoja | GTRES

En un primer moment sí que va procurar estendre la mà a Anabel. La seva relació era més cordial amb ella que amb la resta de la família. La col·laboradora fins i tot s'hauria ofert a ajudar-la per a la gestió de qualsevol tràmit.

Però després de tot el que ha passat és possible que a Junco se li hagi esgotat la paciència. Li ha arribat el moment de parlar i oferir-ne la versió. Fins ara era l'única persona que quedava per pronunciar-se i hi ha moltes ganes d'escoltar-la.

De moment ha passat una setmana des que va morir la seva parella i ja s'ha començat a moure. Va anunciar que el proper 20 de desembre organitzarà una missa funeral en record del seu marit a Sevilla. De moment, no ha convidat ningú de la família política.

Bernado Pantoja, sempre molt present

Bernardo Pantoja mai va pensar que el seu entorn tractaria així la japonesa. Sempre el va cuidar en tot aquest temps i va tractar que no li faltés de res.

Junco revela en el comunicat que la seva postura la porta únicament a dir la veritat. Això seria una demostració que les mentides procedeixen de la part de la família del marit. Possiblement busquin desacreditar-la i fer pressió perquè desaparegui sense donar guerra.

Després de tot el que ha passat, hi ha la sospita que Anabel la va poder enganyar. Li hauria promès ajudar-la a preparar els papers de viduïtat, però en realitat aquesta no seria la intenció.